What`s UP a fost detectiv particular, înainte să devină cântăreţ! Artistul care a ajuns la Poliţie după un scandal cu iubita dădea consultaţii de „Criminalistică” şi „Investigaţii private”!

What`s UP a fost detectiv particular, în urmă cu aproape 10 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

What`s UP a fost detectiv particular, dar a renunţat repede la această meserie. Numele lui Marius Marian Ivancea apare într-o bază de date de acum 10 ani a site-ului avocatnet.ro, pe o listă cu consultanţi online. Domeniile de activitate ale lui Ivancea erau „Criminalistică” şi „Investigaţii private”, adică el şi-a oferit serviciile de detectiv particular. (vezi cine l-a executat silit pe What`s UP)

Citeste si: What's Up, snopit în bătaie de polițiști? "L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele! Din această cauză l-a și mușcat de picior pe unul dintre ei"

Citeste si: Incredibil! What's Up și-a snopit iubita în bătaie după ce a făcut ”nuntă” cu ea! Ce a spus artistul despre Alice atunci când și-a făcut publică relația

Citeste si: What's Up a mers la psiholog după ce a agresat-o pe Alice Badea

Se pare că nu  avut succes, astfel că s-a dedicat sută la sută carierei muzicale. What's Up a revenit în prim-plan după ce, luni seară, a fost arestat în urma unui scandal violent cu iubita lui, Alice. Oamenii legii au intervenit la fața locului, iar cântărețul a devenit extrem de recalcitrant. Polițiștii l-au încătușat și l-au dus de urgență la secție.

fara descriere

What`s UP a fost detectiv particular. A devenit și mai agresiv la vederea oamenilor legii 

Alice Badea a făcut primele declarații după ce, luni seară, a sunat la poliție și a anunțat că a fost bătută de fostul ei prieten, What`s Up. La adresa apartamentului violonistei a ajuns un echipaj de poliție. Cântărețul a devenit și mai agresiv la vederea oamenilor legii, astfel că a sfârșit încătușat și dus la secția de poliție pentru a da mai multe declarații. Alice Badea a fost contactată de reporteri pentru a da mai multe detalii despre incident, dar a negat că a sunat la poliție.

Mai mult, ea a declarat că What’s Up nu a fost agresiv fizic, însă a recunoscut faptul că la domiciliul ei au existat mai multe contradicţii. Iubita artistlui l-a însoțit la sediul de poliție, unde au sosit ulterior și părinții artistului.  De la secția de poliție, What's Upp a fost dus la Parchet pentru a vorbi cu procurorii. Conform declarțiilor unui reporter, artistului i se aduce și acuzația de ultraj pentru că a mușcat de mână un polițist.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate