Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu se luptă pentru calificarea în finala Survivor România 2021. El este concurentul cu cele mai mari șanse la marele premiu

Ei sunt ultimii trei concurenții de la Survivor România 2021!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Zanni, Andrei Dascălu și Marius Crăciun sunt ultimii trei concurenți de la Survivor România 2021. Aceștia se luptă pentru calificarea în Marea Finală din 10 iulie.

Ultimii trei concurenți de la Survivor România 2021. Zanni luptă pentru marele premiu

Zanni este singurul veteran rămas în competiția Survivor România. El a debutat în concurs din luna ianuarie și a reușit să se califice în ultima etapă a competiției, înainte de marea finală a sezonului 2.

Citeste si: Elena a fost eliminată din competiția „Survivor România”! În această seară, are loc cea de-a doua Semifinală, cu Consiliul desfășurat în direct

Ultimii trei concurenți de la Survivor România 2021

Povestea dramatică de viață a lui Zanni a ajuns rapid la inimile oamenilor de acasă. Protejatul lui Alex Velea a fost abandonat de părinți când era foarte mic și a crescut prin mai multe orfelinate.

El povestea că din cauza comportamentului său era adesea dat afară din cămine.  „ Eram cam nebun”, spunea el.

Dornic să evolueze, tânărul a luat viața în piept și a încercat mai mutle meserii de-a lungul timpului. Zanni a câștigat primii bani făcând tatuaje, iar mai apoi lucrând ca frizer. „ Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică.

Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe” , povestea Zanni într-un interviu despre modul în care a luat legătura cu Alex Velea.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, prima reacție după ce Faimoasa a fost eliminată de la Survivor România: „Mândru de tine”

Viața i-a zâmbit când celebrul artist i-a răspuns, iar de atunci Zanni s-a bucurat de susținerea necopndiționată a acestuia, dar și a iubitei sale, Antonia. De altfel, cei doi au luat legătura cu învingătorul Survivor România 2021 în repetate rânduri pe parcursul competiției, când ceilalți concurenți primeau mesaje de la familiile lor.

Andrei Dascălu, la un pas de finală la Survivor România

Andrei Dascălu din Costanța a cucerit oamenii de acasă prin atitudinea sa echilibrată și performanțele sportive pe traseele din Dominicană. În vârstă de 22 de ani, Războinicul s-a calificat în ultima etapă a competiție, înainte de marea finală Survivor România și luptă cu cei mai buni concurenți pentru trofeul emisiunii.

Pe când avea doar 2 ani, părinții săi au decis să se stabilească în Turcia pentru următorii patru ani. El s-a reîntors în țară pentru scurt timp și la 7 ani familia acestuia s-a mutat în Spania, unde concurentul și-a început cariera sportivă.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Ultimii trei concurenți de la Survivor România 2021

De la 11 la 21 de ani Andrei Dascălu a făcut box în liga amatorilor și la 22 a intrat în liga profesionistă. Este campion pe sudul Angliei și este în top 10 la categoria lui în Anglia.

Marius Crăciun, aproape de finala Survivor România 2021

Marius Crăciun din Pitești a făcut o figură frumoasă la Survivor România și a reușit să ajungă în ultima etapă a competiției, înainte de finală.  În vârstă de 25 de ani, tânărul este pasionat de sport, chiar dacă în viața de zi cu zi are o profesie de manager marketing care nu necesită efort fizic.

Marius Crăciun a practicat 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour. De asemenea, în timpul liber practică bodybuilding și fitness.

Ultimii trei concurenți de la Survivor România 2021
Marius Crăciun

Cine este favorit la câștigarea sezonului 2 Survivor România

Deși casele de pariuri au anunțat concurentul cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului, marea finală se anunță plină de suprize și nu trebuie ratată. Zannidache este favoritul la pariuri pentru câștigarea competiției Survivor România, iar acesta ar putea lupta pentru marele premiu cu Marius Crăciun, arătau casele de pariuri pe 1 iulie.

Citeste si: Zanni, împins violent pe traseu de Maria Chițu la Survivor România. Reacția virulentă a Faimosului: „Ticăloasa asta…”

Casă pariuri 1

Zanni – 2.50

Marius Crăciun – 4.00

Andrei Dascălu – 6.00

Maria Chițu – 8.00

Casă pariuri 2

Zanni – 2.30

Marius Crăciun – 4.00

Maria Chițu – 6.00

Andrei Dascău – 8.00

Ultimii trei concurenți de la Survivor România 2021

Deși protejatul lui Alex Velea este considerat concurentul cu cele mai multe șanse de a câștiga competiția din Republica Dominicană, telespectatorii sunt cei care decis deznodământul celui de-al doilea sezon. Așa cum s-a întâmplat de multe ori de la debutul concursului în luna ianuarie a acestui an, pot exista răsturnări de situație uimitoare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Antonescu a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă. Vedeta a fost nevoită să apeleze la citostatice

Cum arăta Miraela Dauer în tinerețe. Solista împlinește azi 74 de ani

”Strivită de sentimentul copilului orfan” Monica Davidescu ascunde două mari drame în suflet. Actrița a avut parte de un moment crucial chiar pe scenă

”Îmi vine să urlu” Adda și-a strigat disperarea pe internet! Artista, la capătul puterilor din cauza diagnosticului cu care se luptă

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Noi drumuri închise din cauza zăpezii. Pe ce șosele din România nu se poate circula

”Strivită de sentimentul copilului orfan” Monica Davidescu ascunde două mari drame în suflet. Actrița a avut parte de un moment crucial chiar pe scenă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies