"Zilele triste din viața ei s-au terminat" George Restivan, dezvăluiri înainte de nuntă! Vrea să o facă cea mai fericită femeie pe Adriana Bahmuțeanu | EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au depus actele de căsătorie. Acum sunt oficial soț și soție.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au depus actele pentru căsătorie. În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu!”, Bahmu și George au vorbit, în premieră, despre acest moment frumos din viața lor, chiar în fața Primăriei Sectorului 5, la câteva minute de la depunerea actelor oficiale.

George a povestit cum au decurs lucrurile și, apoi, a dezvăluit, în premieră că, pe 7 iulie, va avea loc cununia civilă, la fel și nunta, la care sunt așteptate în jur de 250 de persoane. Adriana a mărturisit că își dorește o nuntă tradițională, în schimb, ținutele vor fi unele atipice, el va alege un costum de cowboy, în timp ce ea se va îmbrăca, foarte posibil, în port popular.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au depus actele de căsătorie și au ales data nunții

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt extrem de fericiți, asta pentru că nu mai este mult până când vor ajunge în fața ofițerului de Stare Civilă și vor spune cel mai sincer ”Da” din viața lor. Cei doi amorezi au me

rs recent la Primăria Sectorului 5 pentru a depune actele pentru căsătorie, iar data stabilită pentru fericitul eveniment este 7 iunie. 

„Am vrut să alegem o dată să știm, să putem să acomodăm și neamurile și prietenii ca să știe dinainte, pe 7 iunie, ceremonia aici la Primărie va fi la 13.50, ultimii, și aici la Primărie totul a mers foarte bine, toată lumea s-a bucurat că ne-a văzut, am fost și anul trecut, ca să încercăm să facem căsătoria, dar acum avem toate actele, am ales și data, suntem foarte bucuroși.”

, a declarat George Restivan.

George Restivan în culmea fericirii că s-a însurat cu Adriana Bahmuțeanu

 

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

George este foarte fericit că a găsit o femeie ca Adriana, alături de care să își petreacă restul vieții. Acesta și-a deschis sufletul și a declarat că vrea să o facă pe soția lui cea mai fericită femeie din lume.

"O iubesc foarte mult pe Adriana și le mulțumesc tuturor pentru suportul pe care i-l oferă. Zilele triste din viața ei s-au terminat. Acum, că mai avem noi niște denivelări pe drum, ne lovim, ne trece. Noi suntem tot împreună și vom rămâne împreună. Celor care au crezut că ne despărțim le zic să nu mai aștepte, să își țină respirația până cred că ne vom despărți. Nu se va întâmpla.", a mai mărturisit George Restivan.

Deși au făcut pasul cel mare, au întocmit oficial actele de căsătorie, documentele nu schimbă nu nimic sentimentele lor. Adriana și George se iubesc enorm și abia așteaptă și petrecerea de nuntă.

"George: Ea este deja soția mea, iar o hârtie nu schimbă nimic. De acum încolo ea va fi soția mea.

Adriana: Cei de la ghișeu m-au recunoscut, mi-au zis că de când așteptau să vin să mă mărit. Ne-au încurajat, a fost foarte frumos. Acum e primul pas, de aici mergem să căutăm ținute, sală, să facem invitațiile, meniu, muzică, trebuie organizare.", au spus cei doi, la Online Story.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Emanuel s-a hotărât! Are planuri serioase cu Andreea după participarea la Casa Iubirii: “Mă duc să o cer” | EXCLUSIV

Scandalul privind divorțul Georgianei Lobonț nu a fost singura problemă din Maldive?! Armin Nicoară rupe tăcerea și spune ce s-a întâmplat pe plajă | EXCLUSIV

Cătălin Bordea nu a avut o copilărie ușoară. Comediantul a fost părăsit de tată când avea doar 2 ani: „M-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat”

„Îmi e frică” Fulgy de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bia Khalifa! Ce a recunoscut: „E prea frumos ca să fie adevărat”

Bomba anului în dosarul CARACAL: NIMENI nu mai credea că se va mai putea întâmpla vreodată

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

Cătălin Bordea nu a avut o copilărie ușoară. Comediantul a fost părăsit de tată când avea doar 2 ani: „M-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies