A fost interzisă vânzarea online a produselor cu nicotină. Ce țară a luat această măsură?

După ce oamenii de știință au sugerat că nicotina ar putea ajuta în lupta cu coronavirusul, Franța a luat o măsură drastică.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

 A fost interzisă vânzarea online a produselor cu nicotină. Care este țara care a luat această măsură?

Franța interzice vânzarea online a produselor cu nicotină

Franța a interzis vânzarea online a produselor ce conțin nicotină. Decizia autorităților franceze vine la scurt timp după ce cercetătorii au susținut faptul că această substanță ar putea fi eficientă în lupta împotriva COVID-19. Aceste măsuri au fost luate pentru a opri excesul de nicotină, informează BBC.  


In articol:

Citeste si: A fost identificat „pacientul zero” din Italia. În ce lună a fost înregistrată prima infecție cu Covid-19

Citeste si: Orban, anunț important pentru români. A crescut capacitatea de testare. Câte teste se fac zilnic în România?

Totodată, vânzarea produselor care conțin nicotină a fost limitată și în farmacii, după ce francezii au luat cu asalt unitățile în urma studiului care a sugerat că plasturii de nicotină ar putea să țină la distanță coronavirusul. 

Zilele trecute, cercetătorii din Paris au descoperit faptul că fumătorii au mai puține șanse de a fi intrenați din cauza infecției, iar numărul de infectați fumători este mai scăzut. Astfel, specialiștii au declarat că vor încerca să administreze pacienților plasturi cu nicotină ca tratament împotriva virusului COVID-19. 

Citeste si: Mărturii emoționante din zona roșie de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara: „Cu boala asta...să prețuim mai mult viața”

Citeste si: Marturii ale romanilor plecati la munca, in Germania, in plina pandemie. Duminica, la "Asta-i Romania!"

Asta i-a determinat pe oficialii francezi să ia decizia de a interzice vânzarea în mediul online a acestor produse. Astfel, cetățenii vor putea să cumpere produse ce conțin nicotină doar din magazine, pentru o lună, și vor trebui să își dea datele personale la momentul tranzacției. Comercializarea acestor produse online este de acum strict interzisă.

 

 

 

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate