Adelina Pestirțu, cerută de nevastă cu 2 kg de făină! ”Am spus DA”

Adellina Pestrițu face haz de necaz în carantină, împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Vremurile în care vacanțele extravagante și ținutele de lux a cam trecut, iar Adelina Pestrițu se amuză alături de soțul ei de această situație neplăcută.

fara descriere

Zilele trecute, vedeta a postat o imagine în care strânge la piept două pungi de câte un kilogram de făină, spunând că a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie de soțul ei. Doar că în loc de un inel cu diamante de mii de euro, acesta i-a dăruti ceva mult mai scump, zilele acestea: făină.

Citeste si: Adelina Pestrițu nu îl credea în stare de așa ceva. Ce a putut să facă Virgil Șteblea: „Nu credeam vreodată că o să fim în punctul acesta”

Citeste si: Adelina Pestrițu, gest mare, în plină pandemie de coronavirus: „Aducem o mica bucurie echipei de doctori de la Matei Bals!”

Citeste si: Adelina Pestrițu a izbucnit în lacrimi pe internet. Care este motivul: „Vinovată este...”

”La cea de-a doua auto-izolare, soțul meu și-a dat seama că nu poate să trăiască fără mine și văzând că și autoritațile îi recomandă zilnic să stea în casă, m-a cerut din nou în căsătorie. A folosit materia primă avută la îndemână, iar eu am spus : DA!”, a glumit Adelina Pestrițu pe contul ei de socializare.

Fanele Adelinei se laudă cu drojdia

fara descriere

Admiratoarele Adelinei au apreciat gluma și au postat la rândul lor dovezi de iubire din partea iubiților sau soților lor: drojdie sau praf de copt. Pestrițu a ”marșat” și le-a răspuns fetelor că apreciază astfel de gesturi de răsfăț culinar. De altfel, în ultimele zile, Adelina s-a transformat într-o veritabilă gospodină și postează imagini cu fripturile pe care le prepară alături de Virgil. 

Adelina Pestrițu a intrat în carantină la câteva zile după ce ieșise din prima auto-izolare impusă de deplasarea ei în Italia. La sfârșitul lunii trecute, vedeta a fost la Milano, la săptămâna modei, iar la întoarcere a luat singură decizia de a se închide în casă pentru o perioadă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate