Vedete

Adevarul despre cum a facut bani "vaduvul" Israelei in Germania! Multi au crezut ca Liviu e milionar, realitatea e cu totul alta | EXCLUSIV

Liviu Arteni, sotul Israelei Vodovoz, a lucrat ca sofer pentru o firma de curierat din Germania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Adevarul despre cum a facut bani "vaduvul" Israelei in Germania! Multi au crezut ca Liviu e milionar, realitatea e cu totul alta | EXCLUSIVicon photo

Liviu Arteni, „vaduvul” milionarei Israela Vodovoz, a lucrat ca sofer la o firma de curierat din Germania incepand cu luna octombrie a anului trecut. Liviu a plecat din Romania printr-o firma de recrutare a fortei de munca din Arad. Liviu apare pe pagina de Facebook a companiei romanesti cu o fotografie realizata chiar dupa ce a „luat” interviul de angajare.

Arteni si-a depus CV-ul in toamna anului trecut si a fost selectat pentru jobul de sofer-curier pentru o firma care are un punct de lucru si in Romania. Fostul sot al Israelei a primit respectivul job doar pentru ca era posesor al unui permis de conducere categoria B si pentru ca avea disponibilitate pentru a calatori.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune