Adevărul despre scandalul dintre Leo de la Strehaia și periculosul Petre Geamănu! Dezvăluiri exclusive

Leo de la Strehaia a fost, de-a lungul timpului în încurcături cât se poate de serioase, și nu doar din punct de vedere sentimental, ci și legal sau, uneori mai rău, cu personaje care au legături serioase cu lumea interlopă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia, IN DIFICULTATE


In articol:

Printre aceștia s-a numărat și Petre Geamănu, cel care, acum ceva vreme, l-ar fi amenințat pe Leo de la Strehaia, scandalul dintre ei ținând prima pagină a tabloidelor cu ceva timp în urmă.

Citeste si: Leo de la Strehaia, campanie pentru două concurente de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Circ total în casa lui Leo de la Strehaia! ”Prințul Țiganilor”, în colaps de la cât a mâncat Video

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz! Leo de la Strehaia și Dana Criminala. și-au spus ADIO! ”M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mai lasă sa ma apropii de ea”

Cu toate acestea, ne-a explicat Leo de la Strehaia, problemele lor nu existau, de fapt. ”Am vorbit cu Petre Geamănu. Mi-a spus că nu are nimic cu mine, noi ne cunoaștem, suntem în relații bune. Nici nu știu de ce a apărut, pe atunci, că aș fi fost amenințat, că mi s-a pus taxă pe șmecherie, că nu știu ce. L-am sunat, încă de pe atunci, imediat, să întreb dacă l-am supărat, el mi-a zis că nu s-a întâmplat nimic, iar de atunci chiar mai vorbim. Nu am probleme cu el”, ne-a spus în exclusivitate Leo de la Strehaia.

Petre Geamanu
Petre Geamanu, imparatul lumii interlope

De altfel, ne-a mărutrisit Leo de la Strehaia, în trecut el și Petre Geamănu, cunosut ca ”Împăratul lumii interlope”, erau chiar amici și mergeau la petreceri împreună, se distrau de minune. ”E adevărat că nu am mai fost la paranghelii împreună de cam mult timp, dar nu pentru că ne-am fi certat, ci pentru că amândoi am fost cam ocupați, nu s-a potrivit programul. Dar asta nu înseamnă că ne-am fi certat”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia, taxa de smecherie

Petre Geamănu, un interlop care face să tremure și lumea interlopă

Petre Geamănu a fost eliberat din închisoare în luna martie a lui 2017, după 11 ani de detenţie. Cunoscutul personaj, ”Împăratul lumii interlope” a fost aşteptat la poarta închisorii cu lăutari, dar şi cu un covor roşu şi mai mulţi porumbei care au fost eliberaţi în momentul în care Petre Geamănu a ieșit din penitenciar. Petre Geamănu a fost săltat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar apoi extrădat în România, el fiind dat în urmărire internaţională, fiind condamnat să execute 15 ani de închisoare pentru că, printre altele, a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Pop se vrea cântăreaţă, dar a fost faultată chiar de producător! Ispita, distrusă de ce a păţit

Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, s-a dezbrăcat! A renunțat la haine și a pozat ca-n Playboy

Jador, făcut praf! ”A devenit un om foarte rău, un om fără scrupule”

Imagini exclusive cu Răzvan Botezatu, de la Timișoara! Cu cine a înlocuit-o pe Raluca Dumitru Video

De ce îl lasă Andreea Bălan pe George Burcea să vorbească urât despre relația lor! Dezvăluiri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies