Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a tras în poză cu Remy Bonjansky! Cei doi au urmărit împreună înfrângerea lui Tolea

Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a pozat cu unul dintre idolii lui, campionul K1 Remy Bonjansky.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Chiar și ”Beleaua” Corduneanu, unul dintre ce mai temuți oameni din Moldova, are propriul idol. Cunoscutul interlop ieșean s-a tras în poză cu triplul campion mondial la K1 și unul dintre cei mai populari luptători de contact din lume: Remy Bonjansky.

fara descriere

Corduneanu s-a împrietenit cu surinamezul la gala care a avut loc săptămâna trecută la Iași, acolo unde Adrian a rezervat o masă apropae de ring. Cei doi au schimbat câteva vorbe, iar la final românul l-a rugat pe fostul luptător să facă o fotografie împreună. De altfel, Adrian Corduneanu este și el practicant al sporturilor de contact, însă nu la nivel de performanță. Fratele acestuia, Costel, a fost campion național la judo.

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu a făcut ”unboxing” la cadoul primit de la ”Diamantul Roz”! Cât a costat obiectul de lux?

Citeste si: Ce tort a primit Adrian Corduneanu de ziua lui! Vezi cum s-a distrat Beleaua la aniversarea a 41 de ani! VIDEO

Citeste si: Prodanca a plecat în Dubai la Reghe! Ce a determinat-o să se ducă în Emirate și cu ce a surprins la fiecare apariție

Remy Bonjansky, cel mai spectaculos luptător K1

Remy Bonjansky a cucerit de trei ori titlul mondial în circuitul K1, după ce a ieșit câștigător în piramida de la Tokyo în 2003, 2004 și 2008. El a devenit popular în România în acest stil care era la mare modă în acei ani. Bonjansky s-a făcut remarcat ca un sportiv spectaculos, cu defensivă excelentă și lovituri puternice de picior și genunchi. El a reprezentat Olanda în competițiile internaționale. Are 43 de ani, 1,93 m și 110 kg.

fara descriere

Remy și Adrian au urmărit împreună main-eventul galei de la Iași, acolo unde Tolea Ciumac a pierdut într-un meci scpectaculos împotriva lui Florin ”Rambo” Lambagiu. În timpul partidei, Tolea și-a rupt un deget de la piciorul drept însă a refuzat să abandoneze. În cele din urmă a încheiat partida plin de sânge, însă în picioare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate