Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii! Nimeni n-a avut, însă, tupeu să-l atingă! Artistul a petrecut cu regii TikTok-ului

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii! El a petrecut alături de prieteni, dar și de doi constănțeni supranumiți "regii TIKTOK-ului"

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii!


In articol:

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii! Ultimii doi au fost bătuți în weekend, în fața unui club din Mamaia, sub privirile terifiate ale fiicei Andreei Esca, Alexia Eram. Lino Golden a petrecut și el alături de cei doi în clubul respectiv, însă acesta a scăpat  de scandal, pentru că a plecat mai devreme la culcare.

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii!

Ceea ce nu se știa până acum este că în noaptea cu pricina, la exact același club, se mai afla un personaj, mult mai cunoscut decât cei enumerați mai sus. Este vorba despre Adrian Minune, care a ocupat o masă VIP alături de câțiva prieteni și care s-a distrat discret, fără să atragă prea mult atenția.

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii! Regii TikTok-ului i-au ținut companie

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii! O dovadă în acest sens o reprezintă imagini postate pe conturile lor de Cătălin și Alex, supranumiți ”Regii TikTok-ului”, cei care au lansat superhitul ”Izoleta”, la mare modă în perioada pandemiei. Aceștia s-au fotografiat pe rând, atât cu Adrian Minune cât și cu Jador.

Nimeni n-a avut însă curaj să se atingă de Adrian Minune. Acesta n-a avut practic nici o problemă cu petrecăreții din club, indiferent cât de ”amețiți” ar fi fost aceștia. Nu a venit nimeni să-l bată ”din senin” și nici n-au fost probleme cu nota de plată, așa cum a fost în cazul lui Jador și a lui Mario Fresh.

Citeste si: Jador rupe cluburile, frații lui cântă imnuri religioase! În plină pandemie, rudele cântrețului au anunțat că s-au pocăit

Citeste si: Aroganțele lui Lino Golden! Cum l-a umilit pe Emanuel la Survivor Romania! ”Pe tine, te iau să dansezi pe 300 de lei la mine în clip sau pe aceiași bani să îmi speli mașina”

Citeste si: VIDEO. Andreea Esca și-a învățat fata cu cluburile de noapte! Când avea 16 ani, Alexia a fost oprită de bodyguarzi să intre într-un local din Mamaia, dar a chemat-o pe mama sa, care a rezolvat ca fiica să intre la petrecere!

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii! Cum de a scăpat Adrian Minune?

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii!

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii! O explicație ar fi aceea că toată lumea știe cine este Adrian Minune, ce prieteni și ce zonă de influență are. În principiu, nu este bine să te pui cu Minune decât dacă ești un tip foarte ”bazat”. În plus, la nivel de comportament, Adrian nu este genul care să se dea în spectacol sau să atragă atenția în mod exagerat adupra lui. Este vorba mai ales de experiența de viață pe care mai tinerii lui colegi nu o au încă.

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii!

Adrian Minune, în club cu Jador și Mario Fresh în noaptea bătăii! Așadar, există vedete care au fost în noaptea respectivă la clubul de pe litoral și au plecat acasă fără să fie agresate ”din senin”, așa cum a explicat Jador că i s-a întâmplat. Acesta a spus că nu știe de ce a fost lovit și a respins orice variantă a unui conflict anterior momentului în care agresorii îl lovesc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate