Alain Delon a suferit un accident vascular cerebral! Ce se întâmplă cu actorul de 83 de ani

Celebrul actor Alain Delon a suferit un accident vascular cerebral.

Distribuie pe:

fara descriere

Cunoscutul actor Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, a suferit un accident vascular cerebral.

Bărbatul a avut o hemoragie cerebrală în urmă cu câteva săptămâni.

În prezent, actorul Alain Delon se află într-un centru de recuperare din Elveția, acolo unde începe să-și revină încetul cu încetul. Fiul lui cel mare, Anthony Delon, a declarat că tatăl lui, actorul, se simte bine și că ”funcțiile vitale sunt perfecte și starea sa stabilă, potrivit medicilor”.

Citeste si: Halucinant. O fată din Brașov care a murit arsă de vie în urmă cu 23 de ani a primit o AMENDĂ! Motivul e incredibil

Citeste si: Concurenții de la ”Puterea Dragostei” și-au făcut de cap, în club! Show-ul a fost total

fara descriere

Citeste si: Incredibil, ce descriere i-a făcut criminalului din Caracal! Fostul său avocat a spus totul de la audieri! ”Este o persoană pasivă, dar calculată”

"Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie. Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa stabilizată, potrivit medicilor, a putut pleca în Elveţia şi se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice”, a spus fiul lui.

Citeste si: Cutremurător! Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Luizei mama ei! Parcă a prevestit totul!

Alain Delon şi-a transmis ultimele dorinţe înainte de a muri

Legendarul actor francez a stabilit viitorul câinelui său. Alain Delon spune că speră să moară înaintea câinelui, dar dacă nu se va întâmpla acest lucru îi va cere veterinarului să îl eutanasieze pentru ca patrupedul să nu sufere cumplit după moartea stăpânului său.

„Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea. (...) Ceea ce ştiu este că nu îmi voi lăsa câinele singur. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul. Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună”, a declarat actorul, citat de News.ro.

Nu este prima dată când Alain Delon vorbeşte despre acest lucru.

„Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”, îşi explica marele actor francez opţiunea aparent şocantă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate