Alertă cu bombă la un mall din Capitală! Zona a fost evacuată, iar echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului

O persoană a sunat la 112, joi seara, și a anunțat că în mall-ul Veranda se află o bombă improvizată.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Alertă cu bombă la un mall din Capitală! Zona a fost evacuată

Alertă cu bombă în mall-ul Veranda din București. Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii se află în aceste momente la fața locului. O persoană a sunat la 112 și a anunţat că există un dispozitiv exploziv improvizat acolo.

Mall-ul a fost evacuat imediat, iar activitatea angajaților a fost și ea întreruptă.

„A fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în București. Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și Poliția derulează în acest moment investigațiile specifice pe linia de competentă”, a transmis Serviciul Român de Informații.

La fața locului au ajuns și polițiști ai Secției 8 și Brigăzii Rutiere, care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație, precum și la restricționarea traficului. ână în acest moment nu a fost identificată persoana care a făcut apelul la 112.

Citeste si: Soțul Sorinei Pintea, mesaj cutremurător despre starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății: „Asist cum este omorâtă...”

Citeste si: Ministrul german al Sănătății: ″Epidemia de coronavirus s-a transformat în pandemie″⁣

Citeste si: Ce ingredient folosim în ciorbă și ne poate îmbolnăvi. Specialișii spun că este o adevărată otravă pentru organism

„Stimați clienți, 

În urma unui alt apel telefonic anonim efectuat în această seară către serviciile de urgență, activitatea centrului comercial Veranda Mall a fost suspendată temporar pentru efectuarea procedurilor de siguranță. Autoritățile se află la fața locului, iar evacuarea mall-ului s-a realizat în deplină ordine, fapt pentru care mulțumim clienților pentru cooperare și angajaților noștri pentru răspunsul prompt. Vă vom ține la curent cu informații și pe această cale vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat", au anunţat reprezentanţii centrului comercial, potrivit spynews.ro.

Știre în curs de actualizare

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate