Alex Bodi, avertisment dur pe Internet! Cine l-a scos din minți pe afacerist? "Vine un controlaș, vă bate cineva la ușă"

Omul de afaceri le-a ținut un discurs celor care se consideră traineri în domeniul criptomonedelor.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Alex Bodi a răbufnit în mediul online, după ce a văzut că tot mai multe persoane profită de naivitatea internauților, dându-se drept traineri în criptomonede. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a transmis un avertisment dur pe contul lui de TikTok, care i-a pus pe gânduri pe fani.

Citeste si: Alex Bodi trebuie să se opereze de urgență. Afaceristul se confruntă cu probleme serioase de sănătate: "E de ceva timp, dar am tot amânat"

Alex Bodi: "Nu mai prostiți, băi, lumea!"

Alex Bodi a încercat să tragă un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, în urma fenomenului criptomonedelor, care se extinde pe zi ce trece mai mult în online. Afaceristul le-a făcut o observație serioasă celor care încearcă să păcălească lumea, dându-se drept anteprenori: "Nu prea obișnuiesc eu să fac chestii d-astea, dar de data asta nu mă pot abține. Am văzut în ultimul timp plin TikTok-ul și Instagramul numai de cripto-traineri. Numai sfătuitori d-ăștia, din toate direcțiile. Băi, știți ceva? Nu mai prostiți, băi, lumea! Lăsați oamenii în pace! Voi luați niste tutoriale din engleză, le traduceți în română și le citiți oamenilor, le dați nu știu ce sfaturi.

Alex Bodi, mesaj revoltător pe internet

Alex Bodi

[Sursa foto: Captură TikTok]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Puneți niște ecrane de pe platforme și gata, sunteți cripto-traineri. Fără să jignesc pe nimeni, sunteți majoritatea-sunt și câțiva bunicei în țară- fripto-traineri, nu cripto-traineri. Lăsați lumea în pace. Acum 5 ani, când eu ziceam de criptomonede, voi intrați pe Google și căutați ca și cum vorbesc de filmele cu Superman.

Nu știați ce înseamnă aia. Și acum mari sfătuitori. Nu mai induceți oamenii în eroare, că de multe ori nu ies bine calculele.", a declarat Alex Bodi, în mediul online.

Alex Bodi a răbufnit pe internet

Alex Bodi

[Sursa foto: Instagram]

"Dacă vine un controlaș, nu vă mai pare așa bine că sunteți traineri"

Reacția lui Alex Bodi i-a uimit pe cei de acasă și i-a făcut să se gândească dacă nu cumva clipul omului de afaceri a fost un avertisment subtil la adresa cuiva cunoscut.

Bărbatul nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a continuat.

Citeste si: Ce spune Alex Bodi despre despărțirea de ”Kim Kardashian a Poloniei”. Milionarul a dat cărțile pe față după dezvăluirile făcute de Justyna Gradek

El i-a îndemnat pe cei care abuzează de poziția de "cripto-traineri" să nu mai inducă lumea în eroare, pentru că vor fi nevoiți la un moment dat să plătească pentru faptele lor: "Stați frumușei, dacă vă faceți bănuții voștri, stați liniștiți pe burtă, că dacă vine vreodată un controlaș, vă bate cineva la ușă, știți cum sar "friptomonedele" din voi? După nu vă mai pare așa bine că sunteți așa mari traineri. Succes la toată lumea, baftă în continuare! Cu cât mergeți mai pe burtă, cu atât e mai bine. Credeți-mă!", a adăugat Alex Bodi, pe contul lui de TikTok.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies