Alex Bodi, după ce a fost acuzat că a vrut să-i dea un cap în gură mamei Biancăi: ”E a treia oară când cheamă poliția pe niște închipuiri. S-a amestecat și m-a jignit”!

Alex Bodi a intrat în conflict cu mama Biancăi Drăgușanu, iar aceasta a chemat poliția, în urmă cu câteva zile. Afaceristul vorbește despre acest episod.

Distribuie pe:

Autor: D.C.


In articol:

Alex Bodi a dezvăluit pentru WOWbiz.ro că incidentul din parc, care a avut loc cu câteva zile înainte de divorț, nu este o premieră. El spune că mama Biancăi a mai chemat de cel puțin 3 ori poliția ”pentru niște închipuiri”.

Bărbatul neagă informațiile publicate recent, conform cărora ”a vrut să-i dea un cap în gură” mamei Biancăi și susține că tot incidentul a plecat de la faptul că femeia ”s-a băgat” mereu în relația ei cu fosta soție.

Alex Bodi: ”E a treia sau a patra oară când cheamă poliția”

foto: Cancan

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

”Cred că e a treia sau a patra oară când mama Biancăi decide să cheme poliția pe niște închipuiri sau pe simplul fapt că nu mă agreează. O să fac rost și de declarațiile polițiștilor de la secția 7 care au fost de 3 ori... S-au întâmplat lucrurile astea fără acordul Biancăi. Am și înregistrările când mama Biancăi sună la poliție fără să se întâmple nimic.

Citeste si: Motivul pentru care Alex Bodi a fugit la Monte Carlo după scandalul uriaş cu Bianca Drăguşanu şi soacra sa! S-a dus la o petrecere de botez la care şi Bianca trebuia să participe!

Citeste si: După episodul "sorcovelor", Bianca Drăgușanu le demolează din nou pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Alex Bodi a fugit din ţară după scandalul uriaş cu Bianca Drăguşanu şi soacra sa! Afaceristul s-a cazat la un hotel luxos cu vedere la mare! VIDEO

Iar referitor la chestia cu parcul... într-adevăr, eu povesteam liniștit cu Bianca pe o bancă și a venit ea (mama Biancăi, n.r.) și s-a amestecat, după care a început să mă jignească. Da, într-adevăr, m-am ridicat la dânsa și i-am zis niște chestii dar nici gând să dau în ea sau... În primul rând, trebuie să ținem cont că era și Sofia (fiica Biancăi și a lui Victor Slav, n.r.) în parc, erau o grămadă de oameni, de copii...

”Eram cu nervii la pământ”

Nici nu-mi măsor eu forța vreodată, a fost doar o chestie verbală pentru că m-am săturat și eram cu nervii la pământ să mă tot acuze de lucruri pe care nu le-am făcut și să se bage între noi doi. În primul rând, nu înțeleg rolul dânsei, nu are alte lucruri de făcut sau ce? Păi tu trebuie să ai grijă de copil, nu trebuie să stai la urechea mea, ce vorbesc eu cu Bianca.

Dar toate lucrurile astea vor ieși la iveală și fiecare își asumă ce face și ce vorbește”, a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Pe de altă parte, este cunoscută relația excelentă pe care Bianca Drăgușanu o are cu mama ei. Madi Dragoș a fost mereu alături de fiica ei, mai ales de când aceasta a devenit, la rândul ei, mamă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alex Bodi a fost pus la zid după ce a glumit pe seama coronavirusului: „Prima dată când chinezii inventează ceva original și italienii încearcă să-i copieze”

Alex Bodi, surprins în compania altei femei de ziua Biancăi. Cine este tânăra misterioasă

Cele mai delicioase gogoși. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Ce s-a întâmplat între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în noaptea de după scandal! A venit după ea la localul în care-și serba ziua

Ce cadou luxos a primit Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi, pentru ziua ei de naștere: „O să ajungă duminică”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies