Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc de aproape 2.000 de lei! Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost penalizat pentru că a întârziat plata!

În prezent, Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc în urmă cu aproape 3 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De când este cu Bianca Drăguşanu, Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc. Iubitul Biancăi are un stil de viaţă extravagant, cu excursii frecvente în destinaţii exotice şi cu cadouri pe măsură pe care i le face partenerei sale. Impresia pe care o lasă Bodi este că nu ar avea nici cea mai mică problemă financiară. (vezi cum arăta Bodi acum câţiva ani, cu părul ras şi aproape obez)

Citeste si: Motivele incredibile pentru care Victor Slav s-a îndrăgostit de iubita lui! Uite ce l-a impresionat la frumoasa brunetă! Vezi de ce merită tânăra aprecierea tuturor!

Citeste si: Iubitului Biancăi Drăguşanu îi e teamă că o să chelească! Alex Bodi s-a dus ÎN MARE SECRET la Istanbul la o clinică specializată în implanturi de păr! FOTO

Citeste si: Bianca Drăgușanu aruncă bomba: „Mă mărit!”

Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc. Este partener într-o companie germană

Despre Bodi s-a aflat că este partener la Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari. Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.

Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc. Avea de returnat 2.732 de lei

Acum, Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc. În mai 2016, numele său se afla pe o “listă a datornicilor din judeţul Sibiu„, el având domiciliul în oraşul Mediaş. Astfel, în dreptul lui Bodi era trecută suma de 1.928 de lei, cu explicaţia „obligaţii principale la bugetul de Sănătate”. Cum nu a plătit la timp, s-au adăugat dobânzi şi penalităţi de întîrziere, numite accesorii, astfel că a fost trecută şi suma de 2.732 de lei, în dreptul căreia a fost scris „obligaţii accesorii la bugetul de Sănătate”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: