Alexandru Cumpănaşu îi datorează 300.000 de euro unui prezentator de televiziune! Trebuie să îi dea banii lui Alex Ferariu până în 2022!

Alexandru Cumpănaşu îi datorează 300.000 de euro unui prezentator tv, Alex Ferariu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Alexandru Cumpănaşu îi datorează 300.000 de euro unui prezentator, dupăm cum reiese din declaraţia sa de avere. Cel mai interesant detaliu din documentul depus recent de Cumpănaşu, care candidează la alegerile prezidenţiale, este acela că are o datorie de 300.000 de euro, creditor fiind Alex Ferariu. Cumpănaşu s-a împrumutat de la Ferariu în 2015 şi trebuie să returneze banii până în 2022. Alex Ferariu a fost prezentator de ştiri la Naţional TV (între 2003 şi 2008) şi prezentator al Observatorului la Antena 1 şi Antena 3 (2008-2013). „Alex Ferariu se întoarce în televiziune, după trei ani în comunicare. El revine la postul de la care a plecat în 2015, B1 TV”, a scris recent paginademedia.ro. (vezi cum a primit Cumpănaşu de la Minsiterul de Interne o maşină de lux)

Citeste si: Mirela "Dracu pe uscat" nu-l lasă deloc pe Cumpănașu: "Am înțeles că ai o soție și 3 copii pe care i-ai părăsit"

Citeste si: Alexandru Cumpănașu îl face praf pe Daniel Breaz, ministrul Educației, după ce a spus că nu are diplomă de Bacalaureat! A publicat și dovada că a trecut examenul de maturitate și i-a transmis un mesaj: „Te informez că, în scurt timp, o să ai o surpriză”

Citeste si: Prima reacție a lui Alexandru Cumpănașu după ce s-a spus că nu are diplomă de Bacalaureat: „Am mari șanse la președinția României! Așa arată un om puternic”

Alexandru Cumpănaşu îi datorează 300.000 de euro unui prezentator de televiziune. Ferariu a lucrat pentru Guvern

“De-a lungul timpului, Alex Ferariu a lucrat, printre altele, la Fun Radio (unde a început, în 1993, la 16 ani), la Pro TV, la Național TV (unde a prezentat jurnalul principal timp de patru ani și jumătate), la Antena 3, la Antena 1 și la B 1 TV. Alex Ferariu vine la B1 TV după ce, în ultimele luni a fost Consilier la Direcția Control Ministru din Ministerul Economiei.  După plecarea de la B1 TV, în urmă cu trei ani, a continuat cu firma proprie, Da Vinci Market, specializată pe servicii de alerte de tip Push (Web Push Notifications). În paralel, a lucrat în comunicare, dar și IT (fiind absolvent de electronică), la diverse instituții, dar și în Guvern: Consilierul al Ministrului Economiei Alex Petrescu, în 2017; Vicepreședinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (2015 și până în prezent); Consilier Secretar de Stat la Ministerul Cercetării și Inovării (Ciprian Preda); Administrator rețea la departamentul comunicații Transelectrica (în 2018).”, a mai scris paginademedia.ro despre Ferariu.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate