Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, accident îngrozitor! ”Sunt praf” Video

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” pare să fie cea mai ghinionistă concurentă din istoria emisiunii, frumoasa blondină reușind, măcar o dată la câteva săptămâni, să aibă un accident care se poate sfârși tragic.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

După ce în urmă cu puțin timp, Ana Maria Lintaru a fost la un pas să cheme salvarea din cauza unei mișcări greșite care a lăsat-o aproape paralizată, acum, abia revenită în urma ordaliei îndurate, concurenta de la ”Puterea Dragostei” a avut chef de o mică petrecere.


In articol:

Așa că, alături de amciii ei, Ana Maria Lintaru a mers la un restaurant. Doar că, acolo, blondina care a făcut senzație la ”Puterea Dragostei”, fericită că se mai poate distra în ciuda prevederilor legale cu privire la petrecerile din ”era COVID-19”, a avut o cliăă de neatenție.

Ana Maria Lintaru
Ana Maria Lintaru si-a facut praf nasul

Iar clipa de neatenție a frumoasei Ana Maria Lintaru s-a transformat într-un eveniment cu adevărat tragic pentru vedeta de la ”Puterea Dragostei”. Nu de altceva, dar dornică să ajungă în cealaltă parte a restaurantului, Ana Maria Lintaru s-a proptit, cu nasul, la propriu, în ușa de sticlă care făcea legătura dintre cele două încăperi. Nu a văzut-o, era, probabil prea curată, motiv pentru care impactul dintre fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” și sticla din fața ei a fost unul puternic. Suficient de puternic pentru ca nasul frumoasei Ana Maria Lintaru să fie cea mai afectată zonă a feței, să se umfle considerabil și să o facă, la modul cel mai serios, pe concurentă să se gândească la o intervenție medicală estetică.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Ana Maria Lintaru
Ana Maria Lintaru este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei

”Aici e urma capului meu. Eu râd, dar nu e râsul meu. Măcar am înțeles că și ospătarii au mai pățit-o, deci e în regulă... Mi-e rău, sunt praf. Vai, vrăjitoare m-am făcut... Oare îmi aduc și mie gheață”, povestea Ana Maria Lintaru, disperată că nasul eu este extrem de afectat. Apoi, văzând că, în ciuda pansamentului cu gheață pe care și l-a pus la nas, lucrurile se înrăutățesc, Ana Maria Lintaru se întreba dacă nu cumva e nevoie să ajungă la un estetician pentru ca urmele să fie îndepărtate medical.

Ana Maria Lintaru, magnet pentru probleme

 

De curând, îndrăgostită până peste cap, Ana Maria Lintaru a avut parte de o noapte cât se poate de dificilă chiar dacă era în brațele iubitului ei, fratele celebrei Naba, Ahmed. ”Vreau să vă spun că azi noapte am făcut o mișcare bruscă și m-am înțepenit de gât, din nou. Mi s-a mai întâmplat asta acum vreo lună, dar acum e nasol tare. Voiam să merg la spital, dar iubitul meu  nu a vrut să mă ducă. El s-a întors pe partea cealaltă și eu am suferit. Eu nu am dormit deloc, aștept niște remedii”, a spus, râzând, dar vizibil afectată, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Citește și:

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, anunț șoc! ”Voiam să mă duc la spital!”

Dezvăluiri din scandalul care a cutremurat casa ”Puterea Dragostei”! Ce s-a întâmplat între Ana Maria Lintaru și Simina Loica!

Carmen de la Sălciua o umilește crunt pe Bianca Drăgușanu! Cum a făcut-o de râs în fața întregii țări. Alex Bodi a avut și el un rol

Cum a ieșit Ana Maria Lintaru la cumpărături în mall! Toți bărbații au întors capul după ea

Andra Volos nu a iertat-o pe Ella de la Puterea dragostei după imaginile cu Mocanu! ”Am amenințat-o! Să stea în banca ei, am vrut să îi fac scandal în public”! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies