Anastasia Lazariuc, apariție spectaculoasă la 66 de ani! Artista nu a avut o viață deloc ușoară, după ce tatăl ei a murit! „Spălam podele după ore”

Anstasia Lazariuc a vorbit la Teo Show despre perioada care a urmat după moartea tatălui ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Anastasia Lazariuc are 66 de ani, dar arată senzațional. Invitată la Teo Show, a povestit că, în ciuda aparențelor, nu a avut o viață ușoară.

Anastasia Lazariuc și-a pierdut tatăl la doar 14 ani. Mama ei a fost devastată de pierderea soțului ei, iar artista a fost un adevărat sprijin. A mers la directorul școlii și i-a spus că vrea să câștige și ea bani și s-a angajat pentru prima dată, la o vârstă la care alți copii nu știu ce înseamnă grijile.

Anastasia Lazariuc făcea curat și spăla podelele în școala în care era elevă. Nu s-a gândit la cum ar fi putut fi privită de colegii ei și nici nu i-a fost rușine. Ba chiar a povestit că, după ce au aflat cu ce se ocupa ea după ore, colegii au rămas de multe ori cu ea și se jucau împreună, fiindu-i și ei sprijin.

Citeste si: Împăcare neașteptată în showbiz-ul românesc! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după scandalul legat de divorț și acuzațiile de infidelitate

Citeste si: Imagine de infarct! Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara a apărut în sânii goi, ciorapi de plasă și ham din filmele pentru adulți în văzul lumii! ”Nimeni nu mă poate opri!”

Citeste si: Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în lacrimi la Survivor! Momentul emoționant în care Faimoșii și Războinicii au uitat de rivalitate

fara descriere

„M-am dus la director și i-am spus”

„Surorile erau măritate, eu aveam 14 ani, băieții au pecat în armată. Mama a avut un șoc și  a fost foarte afectată. Tata s-a stins după o operație. Eu încă nu înțelegeam foarte bine, la 14 ani. După ce mi-a lipsit cu adevărat, am simț ce înseamnă să nu ai tată.

M-am dus la domnul director și i-am spus că vreau să fac bani, că aș vrea să spăl podele, să fac curat!”, a povestit Anastasia Lazariu la Teo Show.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate