Andi Moisescu, mândru de Olivia Steer. Juratul de la Românii au Talent îşi laudă soţia la televizor

Andi Moisescu, mândru de Olivia Steer. Juratul de la Românii au Talent îşi laudă soţia în faţa colegilor juraţi.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Andi Moisescu, mândru de Olivia Steer. Juratul de la Românii au Talent îşi laudă soţia la televizor, în faţa colegilor din juriu.

Andi Moisescu, mândru de Olivia Steer

Andi Moisescu este mândru de soţia sa, Olivia Steer, şi nu ezită să o spună ori de câte ori are ocazia. Juratul de la Românii au Talent a profitat de pauza dintre concurenţi de la preselecţiile emisiunii, ca să le spună colegilor săi: Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, cât de bine arată soţia sa şi cât de mult se antrenează ca să obţină acest rezultat.

Citeste si: Andra, picanterii în direct la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Mi-e frică de Măruţă ce-l aşteaptă acasă"

Românii au Talent 2021
Românii au Talent 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Scene interzise minorilor la Românii au Talent, sezonul 11. Body Trapeze au făcut un show incendiar

Pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11, urma să intre următorii concurenţi, iar juraţii îi auzeau în cască, moment în care, Florin Călinescu a glumit şi le-a spus celorlalţi juraţi că în cască se aude Olivia, soţia lui Andi, iar de aici s-a conturat următoarea

discuţie între juraţi:

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

Olivia Steer
Olivia Steer[Sursa foto: Instagram]

Florin Călinescu: După voce e Olivia

Andi Moisescu: Cum ar fi mă. Nu e mă... Nevastă-mea e la sală, nu are rost să vă faceţi griji.

Trei ore nu o mişti de acolo. Cred că se face instructor profesionist în curând, părerea mea. Două trei ore pe zi, zi de zi

Alexandra Dinu: Foarte bine, nu?
Andi Moisescu: Daa
Andra: Da, dar să vezi cum arată şi ce...
Alexandra Dinu: Dar, ştiu, îmi amintesc, deşi nu am mai văzut-o de mult
Andra: Deci e foarte frumoasă
Alexandra Dinu: Mai bine decât înainte?
Andi Moisescu: E fibră, tot

Olivia Steer
Olivia Steer[Sursa foto: Instagram]

Andi Moisescu şi Olivia Steer, unul din cele mai unite cupluri

Andi Moisescu şi Olivia Steer s-au căsătorit în anul 2004 şi au împreună doi copii, Luca și David. Fosta prezentatoare TV a povestit pentru libertatea.ro  cum l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soţ.

„M-am întâlnit cu Andi în 2002, în Ajunul Crăciunului, o întâlnire pusă la cale de el împreună cu un amic comun, fără să am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă.

Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el-în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut. Am trăit tot timpul acesta cu impresia că el e prins într-o relație serioasă, cu perspective, așa că nu întrevedeam altceva decât o amiciție plăcută.

La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri, practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare.

Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în față evidenței: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauți amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare și atenție, n-am sărit cu capul înainte într-o relație, n-am ars etape. Când m-a cerut de soție, eram amândoi -după îndelungi perioade de instrospecție -edificați: știam ce vrem, știam ce facem”, a spus Olivia Steer.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O asistentă medicală a făcut furori cu vocea sa la Românii au Talent, sezonul 11. Andi Moisescu: "Eu cred că scena e viaţa ta"

O voce impresionantă a păşit pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Ionuţ Orodel: "La 10 ani am încercat să cânt precum o soprană"

Smiley a căzut de pe scaun, atunci când Marina Grigoreva şi-a făcut apariţia pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Andra: "Du-te fată acasă la tine"

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies