Andreea Marin, despre accidentul suferit la „Surprize, surprize”! Vedeta a alunecat de pe scară și a căzut în direct. „M-a văzut o ţară întreagă”

Fosta „zână” a povestit despre accidentul teribil pe care l-a trăit chiar în timpul emisiunii.

Andreea Marin
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Andreea Marin, jurnalista care la începutul anilor 2000 dobora recorduri de audiență cu emisiunea „Surprize, surprize”, a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care a avut un accident teribil, chiar de 1 aprilie.

Întreaga scenă s-a petrecut în direct, chiar la începutul sezonului emisiunii. Celebra prezentatoare TV spune că nu va uita niciodată acel moment și panica pe care a simțit-o. Mai mult, acum Andreea Marin glumește pe acest subiect. 

Andreea Marin
Andreea Marin [Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Marin: „ Trebuia să cobor pe o scară, destul de înaltă, de câţiva metri”

Incidentul nefericit s-a petrecut cam în primii ani de la debutul emisiunii. Andreea Marin își amintește și acum întreasca scenăde parcă ar fi fost ieri. Era debutul sezonului, iar colegii ei au schimbat decorul în platou. Prezentatoarea TV trebuia să coboare de pe o scară înaltă, de câțiva metri, în timp ce-i saluta atât pe cei din platou, cât și pe telespectatoti. În esența nu era nimic greu, totuși, decorul fiind nou era și destul de...alunecos. 

„Cred că au trecut douăzeci de ani de atunci şi tot nu am uitat momentul.

De fapt, nici nu am cum să-l uit fiindcă m-a marcat o bună bucată de vreme. În plus, m-a văzut o ţară întreagă, aşa că nici măcar să-l neg nu pot şi nu are niciun rost

Întâmplarea a făcut ca sezonul din acel an să plece la drum chiar într-o zi de întâi aprilie. Iar colegii din echipa tehnică au pus la punct un decor nou, frumos, aşa cum şi-l aminteşte toată lumea.

Trebuia să cobor pe o scară, destul de înaltă, de câţiva metri, salutându-i în acelaşi timp şi pe cei din sală, dar şi pe cei din faţa televizoarelor. Nu mi s-a părut niciun moment ceva periculos, dar după aceea aveam să câştig mult mai multă experienţă, decât credeam. Şi asta fiindcă scara, fiind nou-nouţă, era şi extrem de alunecoasă. Iar asta avea să-mi fie uşor potrivnic, ca să nu zic altceva!”,  a dezvăluit Andreea Marin pentru impact.ro.   

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Andreea Marin
Andreea Marin [Sursa foto: Captură YouTube]

„Am simţit că zbor, pur şi simplu”

Se pregătise temeinic: se îmbrăcase cu o rochie superbă și își pusese la punct un discurs în care le povestea oamenilor ce surprize le pregătea în noul sezon al emisiunii. Doar că, într-o fracțiune de secundă, a alunecat, iar din momentul acela nu a mai putu să controleze nimic.

Citeste si: Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca! Cum s-a simțit celebra prezentatoare tv: „Nu mă așteptam să...”

„Purtam o rochie albă, superbă, de zână ce mai tura-vura (râde)! Îmi pregătisem cu atenţie cuvintele introductive şi, dându-se startul emisiunii, am început să cobor treptele scării, fără să anticipez vreo clipă pericolul ce mă pândea. Cert e că, pe când mă pregăteam să le spun telespectatorilor, dar şi celor câteva zeci de spectatori, prezenţi în studio, ce planuri aveam pentru noul sezon, am simţit că zbor, pur şi simplu. Picioarele nu m-au mai ascultat, nici corpul. Am realizat că alunecasem pe treptele noii scări. Îmi amintesc că am auzit în timp ce zburam prin aer reacţia sălii. Una de îngrijorare profundă, întrucât, repet, era ceva distanţă până jos. Nu ştiu cum am aterizat, nu ştiu ce m-a întrebat producătorul în cască, care nu a zburat. Am reuşit să evit un veritabil dezastru ce s-ar fi putut produce în faţa unei ţări întregi”, a povestit prezentatoarea TV. 

Cum a ieșit din situația ușor stânjenitoare

Din fericire, jurnalista nu a pățit nimic, s-a ridicat ca și cum incidentul nici nu s-a petrecut și le-a spus telespectatorilor că asta e doar una dintre surprizele pregătite pentru ei în noul sezon din emisiune. 

Citeste si: „Surprize, Surprize” ar fi putut continua, dar Andreea Marin nu a vrut să facă acest compromis: „Am decis să renunț din cauza...”

„M-am ridicat cu un zâmbet larg pe buze şi cu microfonul căruia nu-i dădusem drumul, în ciuda căderii abrupte, m-am pomenit că le spun tuturor că momentul la care asistaseră e doar prima surpriză din programul respectivei zile de 1 aprilie. După câteva secunde, toată lumea a început să râdă, după ce cu nici un minut înainte sesizasem reacţia unora dintre spectatori sau dintre colegi care se ridicaseră spre mine, ca să vadă dacă sunt bine” a conchis Andreea Marin pentru sursa citată. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica Andreei Marin a fost bolnavă de COVID-19: „E izolată de restul casei”. Vedeta nu a luat virusul de la cea mică

Care este relația dintre Radu Ștefan Bănică și Andreea Marin? Fiul lui Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate: "Am rămas în relații bune"

Andreea Marin, mesaj cu subînțeles la adresa lui Ștefan Bănică Jr?! „Această invidie, frustrare...”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Directorul Pfizer, previziuni incredibile despre COVID-19: Va deveni ca gripa. Când ne vom trăi vieţile normal

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Leacul care ne-ar putea proteja de Covid-19. Se poate dizolva în apă. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies