Anna Lesko, imagini de urmărit cu lumina stinsă! Cum a gătit vedeta coaste la cuptor?

Orice se poate spune despre Anna Lesko dar nu că nu este pricepută în bucătărie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Anna Lesko este foarte pricepută în bucătărie și probabil că în cam orice cameră a casei... Interpreta de 39 de ani are talente ascunse pe care le scoate la iveală doar din când în când. Totul e să reușești să reușești să trecu cu vederea de calitățile fizice ale vedetei.

fara descriere

Citeste si: Anna Lesko a răbufnit pe Facebook după ce s-a scris despre ea că este vulgară: „Sunt o mamă singură și îmi câștig existența prin...”

Citeste si: Anna Lesko i-a demolat pe cei care au criticat-o și s-a pozat GOALĂ! ”Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată”

Citeste si: Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit! Artista și DJ Vinnie și-au spus ”Pa-pa!”

Pentru că da, în caz că nu ați remarcat, există în imaginile de mai sus și o tavă cu coaste pe care Anna le scoate din cuptor. Nu ne dăm seama dacă scopul filmării este să arate cât de bine gătește Anna sau e reclamă la lenjerie intimă. Unghiul ales de ”regizor” este puțin înșelător.

fara descriere

Cert este că aventura Annei în bucătărie s-aterminat cu bine, ceea ce se poate spune probabil și despre bărbații care au vizionat filmarea într-un Instastory postat de vedetă pe contul ei de socializare.

Anna Lesko a deprins tainele bucătăriei în Republica Moldova

fara descriere

Anna Lesko, în vârstă de 39 de ani, este o cântăreață, pictoriță, textieră de origine etnică ucraineană din Republica Moldova. La 17 ani a venit în vizită în România, unde a hotărât ulterior să se stabilească. A avut relații cu numeroși bărbați potent financiar din showbiz, printre care se numără și Irinel Columbeanu. Recent, ea s-a despărțit de iubitul ei, DJ Vinnie, cu care are un copil.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate