Anunțul făcut de Andreea Mantea pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei!

Andreea Mantea a făcut un anunț pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei! Este vorba despre concurenții din casă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea a făcut un anunț foarte important pentru telespectatori! Emisiunile și momentele din Casa Puterea Dragostei pot fi vizionate pe contul oficial de Youtube. De asemenea, fanii sunt rugați să lase mesaje cu întrebări pentru concurenții din Casa Puterea Dragostei! Zece întregări dintre acestea vor fi selectate, iar concurenții trebuie să răspundă la ele! 

Dacă sunteți curioși să aflați lucruri personale sau hazlii din viețile și copilăriile concurenților, dar și situații serioase, vă puteți adresa întrebările în secțiunea de comentarii de pe Youtube. Acolo, 10 întrebări vor fi selectate, acestea vor fi adresate concurenților, printr-un video, care va fi încărcat pe net. Cu alte cuvinte, vă așteptăm la un Super-Q&A Puterea Dragostei pentru a afla mai multe informații din viețile persoanale ale băieților și ale fetelor din Casa Puterea Dragostei!

Citeste si: Discuții aprinse la Puterea Dragostei! Totul a pornit de la voturile din gală! ”Mai lasă teatrul ăsta”

Citeste si: Cum se comportă în realitate Roxana cu Bogdan Mocanu! Imagini din culisele de la Puterea Dragostei surprinse de Jador

Citeste si: Scandal monstru în casa „Puterea dragostei”: „Te-ai folosit de Adrian să ajungi aici”

10 întrebări pentru concurenții de la ”Puterea Dragostei”

”Eu îi îndemn pe telespectatorii care nu au timp să se uite la televizor sau vor să revadă anumite faze de aici din emisiune să se aboneze la canalul de Youtube și acolo să vă adreseze întrebări. Întrebări la care voi trebuie să răspundeți! Noi vom alege 10, iar voi va trebui să răspundeți la acele întrebări. Vă filmăm și postăm acel video acolo”, a spus prezentatoarea tv Andreea Mantea.

Emisunea ”Puterea Dragostei” este difuzată în fiecare zi pe Kanal D, de luni până vineri, de la orele 11:00, iar sâmbăta - ziua de gală, de la orele 15:30! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate