Anunțul momentului în România. Decizia e devastatoare! Prezentatoare TV a spus „Adio!”

Este vestea momentului! Milioane de români, fani ai prezentatoarei TV, nu o vor mai putea urmări la Pro TV.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Anunțul momentului în România. Decizia vine ca o lovitură pentru Pro TV


In articol:

Elena Lasconi şi-a anunţat plecarea după 25 de ani de muncă. Îndrăgita jurnalistă spune că se desparte cu greu de meseria pe care o iubește și de colegii care i-au fost alături atâția ani.

Citeste si: Cutremur în showbiz! Cuplul a decis să divorțeze după 10 ani de căsnicie, „Am fost abuzată verbal...”

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, a scris Elena pe contul ei de Facebook.

Citeste si: Cursul valutar în 4 martie. Avertisment sumbru de la specialiști

De ce a plecat Lasconi 

Elena Lasconi renunță la meserie pentru a candida, în acest an, la Primăria Câmpulung Muscel, oraş unde şi-a cumpărat o casă şi de care e foarte ataşată.

Citeste si: Cum arată, fără implanturi, bustul unei vedete de 40 de ani! Imagini WOW cu Morgana

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, a spus Elena.

Citeste si: Cristina ICH, amendată de Mărțișor! Tânăra mămică a avut parte de o surpriză neplăcută

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate