Are coronavirus? O vedetă a micului ecran, disperată: ”Mă duc să mă testez, abia mă mai țin pe picioare”

Una dintre cele mai cunoscute concurente de la ”Puterea Dragostei”, Larisa Judele, trece prin momente cumplite, teama ei cea mai mare fiind că s-ar fi îmbolnăvit de temutul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Una dintre cele mai cunoscute concurente de la ”Puterea Dragostei”, Larisa Judele, trece prin momente cumplite, teama ei cea mai mare fiind că s-ar fi îmbolnăvit de temutul coronavirus.

Mai exact, de câteva zile, a mărturisit ea, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, se simte din ce în ce mai rău, fiind slăbită și având febră mare.


In articol:

 

”Nu mă simt deloc bine. Mă duc să mă testez, abia mă țin pe picioare”, ne-a mărturisit frumoasa Larisa Judele. Ba chiar mai mult, fosta vedetă de la ”Puterea Dragostei” și-a descris, cu acuratețe, simptomele care o încearcă. ”Am febră. Nu mare, dar suficient de mare încât să mă simt slăbită. Îmi curge și nasul și parcă respir mai greu. Sper că totuși, nu am coronavirus, mi-e frică de o asemenea boală. Eu, oricum, m-am protejat cât de mult am putut, dar am prieteni care au virusul.

Larisa Judele NU SE SIMTE BINE

Citeste si: OMS, avertisment negru pentru umanitate. O nouă epidemie face ravagii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

De curând, am aflat că o prietenă de-ale mele are toată familia în spital din cauza coronavirusului, așa că de aceea mă și testez, chiar dacă suspectez că este doar o răceală. Mi-a fost mai rece într-una dintre serile trecute, am fost la o petrecere în aer liber și mi-e teamă că acolo aș fi putut să răcesc”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa Judele, sexy, dar ghinionistă în amor

De-a lungul timpului, Larisa Judele a făcut senzație în showbiz-ul românesc cu formele ei, concurenta de la ”Puterea Dragostei” fiind considerătă o adevărată bombă sexy. Cu toate acestea, deși i-a înnebunit și pe concurenții emisiunii fenomen de la Kanal D, Larisa Judele nu și-a găsit sortitul nici la ”Puterea Dragostei”, lucru pe care l-a recunoscut, sinceră, în emisiunile din studioul WOWbiz.ro, loc în care a vorbit, deschis, chiar și despre atracția pe care a avut-o față de Bogdan Mocanu.

Larisa Judele
Larisa Judele nu se simte in stare nici sa se plimbe

”Bogdan Mocanu este, probabil, cel mai bun băiat de la Puterea Dragostei. Ce pot să spun de el? Mi-a plăcut și cum arată, și cum se comportă, și faptul că era genul de bărbat destul de sigur pe el. De aceea l-am și sărutat, la un moment dat”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

PENSIE de 4.000 de lei pe lună. Ce trebuie să faci ca sa iei această sumă lunar

Suferi de COVID-19 sau de gripă? Iată cum îți dai seama: Fii atent la aceste indicii

Întâlnire de taină între fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua și o concurentă focoasă de la ”Puterea Dragostei”! Video

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” explică relația cu Cătălin Cazacu după zvonurile care îi dădeau împreună: ”Sunt fată cuminte”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies