Armin Nicoară, despre Claudia Puican: ”După nuntă, a dormit pe canapea”

Armin Nicoară și Claudia Puican au parte de momente cât se poate de interesante în relație, cei doi fiind ba mai romantici decât oricând, ba în situația de a se certa la modul cel mai serios.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

De curând, ne-a dezvăluit Armin Nicoară, la o petrecere de pomină, o nuntă care a avut loc în zona Olteniei, cei doi au făcut un show de zile mar.

Citeste si: Armin Nicoară, disperat din cauza COVID-19! ”Nu știu ce să mă mai fac...”

Citeste si: Claudia Puican i-a dat umilință lui Armin Nicoară! Ce i-a făcut, după concediu Video

”Nu a fost multă lume, pentru că sunt niște norme de respectat, iar eu am stat cu frică la eveniment, mi-e teamă de coronavirus, așa că m-am ferit cum am putut mai bine. Dar, oricum, am făcut, alături de Claudia, show, oamenii au fost încântați. Mireasa avea mult aur, avea mulți galbeni și mi-a dat și mie. Deja e o tradiție cu galbenul la nuntă, eu l-am luat cu plăcere, mireasa ni l-a dat din suflet. Cum a fost nuntă de zi, totul s-a terminat înainte de miezul nopții, iar eu și Claudia am plecat la hotel. Acolo însă nu a fost de bine...”, povestește, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Armin Nicoara
Armin Nicoara si Claudia Puican au primit un galben de la mireasa pentru care au cantat

Mai exact, la hotel, cei doi îndrăgostiți au avut câteva reproșuri să își facă, reciproc. ”Ne-am certat, ca de obicei, din motive profesionale. Eu vreau să facă ea într-un fel, ea mi-a spus că este olteancă și nu poate să mă asculte tot timpul.

Ne-am certat, ne-am și culcat certați. În timpul nopții, de supărare, Claudia a și făcut un gets aiurea. Adică, după nuntă, a dormit pe canapea, a plecat din pat și nu s-a mai întors. Dar noi ne certăm doar profesional, nu se pune problema să ne despărțim. Vom vedea și când ne împăcăm, că suntem amândoi încăpățânați”, ne-a mai spus Armin Nicoară.

 

Armin Nicoara
Armin Nicoara e ingrijit de Claudia! Cand nu se cearta

Armin Nicoară, îngrijit de Claudia Puican

”Claudia a avut grijă de mine, ea s-a ocupat de tot ce am avut nevoie. Dacă revine starea de urgență, săraca de ea, trebuie să facă, din nou, tot ce e nvoie pentru noi. Eu nu ies din casă dacă e situația dificilă”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară, încântat că are o parteneră de viață precum Claudia Puican, o tânără domișoară sexy care are grijă să nu îi lipsească nimic și îl răsfață peste măsură. Iar acum, ne-a recunoscut Armin Nicoară, Claudia Puican a rămas cu aceleași obiceiuri. ”Mi-a găsit un ceai foarte bun pentru mine, pentru diabetul meu. Mi-l face ea, zi de zi, de patru ori, deja se simte, eu mă simt mult mai bine, sunt mai energic. Are grijă de mine, dar e și normal. Și eu am de ea, noi chiar ne iubim, chiar dacă ne certăm des din cauza muncii”, ne-a mai spus Armin Nicoară despre Claudia Puican.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară și Claudia Puican, lună de miere! ”Dacă tot am ratat căsătoria, măcar asta să facem”

Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, s-a dezbrăcat! A renunțat la haine și a pozat ca-n Playboy

Claudia Puican i-a dat umilință lui Armin Nicoară! Ce i-a făcut, după concediu Video

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

ANUNT ȘOC despre Pfizer. E obligatoriu! Ce se întâmplă după câteva luni

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Liviu Dragnea a dezvăluit taina lui Iohannis. Sunt implicate nume mari din politică

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies