Aroganța suprema a Anamariei Prodan: “Măi, nebunilor, am camasa cu dolari si..”

Anamaria Prodan, aroganță maximă pe TikTok.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Aroganța suprema a Anamariei Prodan: “Măi, nebunilor, am camasa cu dolari si..”


In articol:

Anamaria Prodan s-a filmat într-o ipostază mai puțin obișnuită. Aceasta le-a transmis un mesaj celor care o vorbesc de rău sau o invidiază pentru hainele extravagante și bijuteriile scumpe pe care le deține.

Într-un clip publicat pe TikTok, Anamaria Prodan a transmis un mesaj dur adresat tuturor celor care-i critică aparițiile și o vorbesc de rău atunci când poartă bijuterii multe, dar mai ales... scumpe.

Citeste si: Anamaria Prodan a recunoscut ce avere are. Suma e enormă

Citeste si: WOW! Cadou superb primit de Prodanca de la Reghe de ziua ei onomastică! Pantofii cu ținte, super scumpi, erau favoriții ei

Citeste si: Prodanca, în lacrimi! Ce a putut să scrie impresara în urmă cu câteva minute în dreptul unei fotografii de suflet! ”Nimic nu s-a schimbat de când ai plecat”

"Măi, nebunilor, vorba aia. Vă mai supărați pe mine că am cămașă cu dolari și multe brățări pe mână?! Mumu...", a spus Anamaria Prodan pe Tiktok.

Aroganța suprema a Anamariei Prodan: “Măi, nebunilor, am camasa cu dolari si..”

Anamaria Prodan a recunoscut ce avere are

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan.

„Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a mai adăugat ea la o emisiune TV.

Cadou superb primit de Prodanca de la Reghe de ziua ei onomastică

Anamaria Prodan a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai alături de soțul ei, fiul cel mic, Bebe și Sarah. Conform obiceiului, excentrica impresară a și postat fotografii de la petrecerea dintre ani, de la localul în care a ales să fie împreună cu cei mai importanți oameni din viața ei până la ținutele spectaculoase.

Citeste si: Sorin Copilul de Aur a ajuns de nerecunoscut! S-a îngrășat vizibil

Citeste si: Ce a pus familia în sicriul Cristinei Țopescu, înainte să o ducă la crematoriu? Emoționant ce a ars împreună cu ea

Citeste si: O cunoscută vedetă din România vorbește despre cancerul de piele! ”Sunt devastată”

Imediat după petrecerea de Anul Nou, pentru Prodanca a mai avut loc o nouă chermeză. Ieri, Ana și-a sărbătorit ziua de nume, și, la fel, cu mare fast! ”Puțini știu că mă cheamă și Ioana, dar cine mă cunoaște bine, mă sună de fiecare dată și vine să fie alături de mine, atunci când sunt în țară, iar în momentele în care mă aflu în Emirate sau în America, mă sărbătorește cum se cuvine”, povestea vedeta într-un interviu dat în urmă cu puțină vreme pentru kfetele.ro

Cum era de așteptat, Anamaria Prodan a primit un cadou de fiță de la Reghe! Este vorba despre o pereche de pantofi, semnată de un celebru designer din Marea Britanie, al cărei cost se ridică la o sumă destul de măricică, în condițiile în care vorbim despre model, ediție nouă, stiletto negri cu ținte aurii, undeva în jurul a 1500 de euro! ”Erau favoriții ei, și soțul, care o iubește ca pe ochii din cap, a ținut să îi cumpere și să îi ofere într-o zi atât de importantă pentru Ana”, au dezvăluit prietenii familiei Reghecampf pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate