Art of Robots, al optulea Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley a apăsat butonul auriu în locul lui Andi Moisescu

Art of Robots, al optulea Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Concurenţii nu s-au aşteptat la un asemenea succes.

Art of Robots,  al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Art of Robots, al optulea Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11.

Concurenţilor nu le-a venit să creadă cu au primit butonul auriu.

Art of Robots, al optulea Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11

Art of Robots, patru tineri veniţi din Kârgâzstan, pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11, au reuşit să îi impresioneze pe juraţi şi să ia al optulea Golden Buzz din acest sezon al emisiunii.

"Suntem emoţionaţi pentru că suntem un grup nou format şi aici este prima oară când vom dansa împreună, pe o scenă atât de mare. Deci, suntem foarte emoţionaţi, dar avem speranţa că vom da tot ce e mai bun şi îi vom impresiona pe juraţi. Numele meu este Nursultan, iar ei sunt: Renat, Rakhman şi Salavat. Venim din Kârgâzstan, iar împreună suntem Art Of Robots", au spus concurenţii înainte să urce pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11.

Citeste si: Patrick Ciocan, copilul supradotat de la Românii au Talent, sezonul 11. Puştiul i-a uimit pe juraţi cu isteţimea sa

Art of Robots,  al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11
Art of Robots, al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Deşi au avut un dans extrem de bun, concurenţii au meserii total diferite în viaţa de zi cu zi. La finalul actului artistic de pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11, juraţii s-au ridicat în picioare ca să îi aplaude pe cei patru dansatori.

"Noi suntem dansatori. Dansăm mai tot timpul. Nu ne considerăm dansatori profesionişti. Suntem oameni normali.

El e fotograf şi videograf, El e vlogger, are un milion de urmăritori pe TikTok, uneori face şi reclame. El e pictor, eu sunt magician. Nu prea am câştigat bani în timpul pandemiei, dar a fost un timp bun să ne îmbunătăţim abilităţile, la mine pentru magie, la el pentru pictură", a mai spus reprezentantul grupului Art of Robots.

Citeste si: Laura Dinu a venit la Românii au Talent, sezonul 11, ca să îşi descopere calea. Concurenta nu se poate decide între muzică sau călugărie

Art of Robots,  al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11
Art of Robots, al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Smiley a apăsat butonul auriu în locul lui Andi Moisescu

Tinerii de la Art of Robots au primit buton auriu pentru dansul robotic pe care l-au executat pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11.

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred la ce am asistat. Sunteţi un grup fenomen, eu nu am mai văzut aşa ceva până acum şi sunt onorată şi bucuroasă că ne-aţi călcat pragul. Mă simt norocoasă să fiu aici în primul rând şi să văd un astfel de spectacol. Mă înclin. Foarte frumos!", a spus Andra.

"Este cel mai bun număr pe care eu l-am văzut aici. M-au încercat tot felul de emoţii, îmi venea să plâng şi să râd în acelaşi timp. Atât de fericită eram şi de uimită de ceea ce am văzut. O grămadă de sentimente m-au încercat. Sunteţi extrem de talentaţi. Geniali, uluitor numărul vostru", a spus şi Alexandra Dinu.

Art of Robots,  al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11
Art of Robots, al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Simley a apăsat Golden Buzz în locul lui Andi Moisescu, deoarece Andi se afla în izolare, fiind infectat cu noul coronavirus, iar Smiley îi ţinea locul pe scaunul de jurat.

"Ei sunt singurii care ştiu exact ce s-a întâmplat pentru că eu pot să confirm că de aici de la mine din faţa ecranului e aceeaşi năucire. Nici eu nu îmi dau seama ce s-a întâmplat", a spus Andi Moisescu.

"Băieţi sunteţi fantastici. Eu nu am văzut în viaţa mea un asemea performance la nivelul ăsta de figuri de dans, de punere în scenă, exactitatea mişcărilor. Nu mai am ce să mai zic, sunt şocat. Voi aveţi emoţii la verdictul ăsta după ceea ce aţi făcut pe scenă?", a întrebat Smiley.

- "Da, desigur, sperăm că v-am impresionat", au răspuns concurenţii.

-"Aveţi tot respectul şi aprecierea mea şi un DA din partea mea. Eu sunt invitat aici, de obicei sunt în spate cu Pavel. Unul dintre colegii noştri din juriu lipseşte motivat, dar el vede tot, vă vede prin internet...", continua Smiley.

-"Loveşti sau nu loveşti, ce facem, hai mă, hai mă, loveşte-l!", insista Andi Moisescu, în timp ce Smiley tot vorbea.

"Şi mi-a transmis pentru că este un mare fan al genului acesta de dans şi că verdictul lui este...", moment în care, Smiley a apăsat butonul auriu.

Art of Robots,  al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11
Art of Robots, al optulea Goden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Smiley: "Ei nu sunt conştienţi de valoarea lor"

Tinerii de la Art of Robots au rămas şocaţi şi nu le-a venit să creadă că au primit Golden Buzz. 

"Sunt de senzaţie şi ceea ce e cel mai uluitor este că ei nu realizează cât de buni sunt. I-am văzut când au primit Golden Buzz-ul că nu le venea să creadă", a mai spus Smiley.

Art of Robots nu se aşteptau să fie apreciaţi atât de tare şi nici nu erau conştienţi de nivelul la care au ajuns.

"Nu ne aşteptam să primim butonul auriu, nu credeam că suntem aşa buni, dar cum au spus, cred că i-am impresionat şi suntem foarte fericiţi. Noi suntem abia formaţi şi nu credeam că vom fi la acest nivel. Am muncit mult, am sacrificat mult ore în şir, ore în care am exersat, departe de familii. Am avut destule necazuri prin familii din cauza dansului. În perioada pandemiei nu am câştigat bani, pentru că eram pasionaţi doar de dans. În această seară, am demonstrat familiilor noastre şi celor care nu au avut încredere în noi. Credem că am demonstrat că putem fi un exemplu şi că dansul te poate duce la un alt nivel", au spus dansatorii după ce au primit Golden Buzz.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11! Alexandra Dinu: "Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată"

Cine este Daria Batschi, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Andi Moisescu a apăsat butonul auriu

Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a luat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: ”Am senzația că văd câștigătorul acestui sezon”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies