Atac sângeros în Bagdad. 23 de persoane au murit, 100 sunt rănite

Un atac sângeros a avut loc în Bagdad. 23 de persoane au murit, iar alte 100 au fost rănite.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un atac sângeros a avut loc în Bagdad în cursul zilei de vineri seara. Atacul a avut loc foarte aproape de Piața Tahrir, principalul loc de întâlnire al protestatarilor irakieni.

Astăzi, în cursul zilei de sâmbătă, bilanțul a ajuns la 23 de morți, spun surse din poliție. Peste 127 de persoane au fost rănite în urma atacurilor, prin împușcături și înjunghieri. Atacul a vizat protestatarii antiguvernamentali din apropierea Pieței Tahrir.

Citeste si: Doamne ferește! Cum a putut să iasă Simona Gherghe din casă! Toată lumea s-a uitat după ea

Citeste si: Un cunoscut cântăreț de la noi a primit un cadou de lux în valoare de 10.000 de euro: ”Cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viaţa mea”

Citeste si: Babi Minune a lansat o manea prin care îl atacă pe impresarul ce i-a dat interzis în Germania: „Am ajutat lume destulă, perversă şi nesătulă”

fara descriere

Trei membri ai poliției au murit și ei în urma atacurilor. Indiviții înarmați nu au putut fi identificați de sursele de securitate. În cursul zilei de sâmbătă, a avut loc o altă modalitate de intimidare. Bărbați înarmați necunoscuți au condus convoiul pe strada principală de pe malul râului care duce spre Piața Tahrir, informează Mediafax.

Cel puţin 400 de persoane au murit, iar alte 15.000 au fost rănite în cursul protestelor violente care durează în Irak de aproximativ două luni.

Citeste si: Ce face astăzi micuţa Picasso, fetiţa din România care a uimit America cu picturile sale! La 33 de ani, Alexandra Nechita a fost premiată de românii din SUA!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate