Au răsunat cântece de jale la mormântul lui Nicu Maharu. Prietenii nu l-au uitat și au mers la cimitir cu lumânări și coroane de flori

Ziua de naștere a lui Nicu Maharu, marcată de prieteni. La mormântul lui Maharu au fost aduse coroane de flori și lumânări.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Manele de jale, lumânări și lacrimi. Nicu Maharu ar fi împlinit astăzi 54 de ani. Decedat în urmă cu câteva săprămâni, după o lungă suferință, Nicu Maharu nu a fost uitat, iar prietenii au mers la mormânt. 

Prietenii lui Nicu Maharu, vizită la mormânt de ziua lui

 

Au răsunat cântecelele de jale în cimitir, la mormântul lui Nicu Maharu.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Ce a făcut iubita lui Maharu la înmormântare de i-a emoționat pe toți! "Era distrusă și îl pupa tot timpul pe frunte" EXCLUSIV

Citeste si: Șoc la înmormântarea lui Nicu Maharu! Un cunoscut cântăreț a leșinat și a fost dus la mașină pe brațe! ”Mi s-au tăiat picioarele când l-am văzut în sicriu”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Nicu Maharu, coborât în groapă cu lăutari! Imagini de la înmormântare

 

La miezul nopții, în ziua în care Nicu Maharu ar fi împlinit 54 de ani, prietenii au mers la locul de veci în care se odihnește bărbatul. S-au aprins lumânări, i-a fost scris numele cu candele, s-au pus coroane de flori lângă cruce, iar muzica de jale a răsunat lângă mormânt.

Mai mulți prieteni au vrut să fie la locul de veci al lui Nicu Maharu. În ziua în care ar fi împlinit 54 de ani, Nicu Maharu nu a fost uitat. Apropiații au mers la mormânt și i-au arătat că nu l-au uitat, că îl iubesc și îl apreciază chiar și după moarte.

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea lui Nicu Maharu! Are parte de o ceremonie funerară neobișnuită

Citeste si: Scene greu de imaginat la înmormântarea lui Nicu Maharu! Iubita lui, Iustina, transfigurată de durere

Citeste si: Incredibil, ce coroană imensă i-a făcut iubita lui Nicu Maharu! Ce a scris pe ea a emoționat însă pe toată lumea

 

"Astăzi, 19 aprilie, ziua în care s-a născut legenda Nicu Maharu. Este singurul loc unde mai putem fi lângă tine, Maharu nostru", a scris un bun prieten care a scos telefonul și a filmat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate