Balerină rusoaică tăiată, uscisă și dizolvată în acid de managerul care îi era iubit

O balerină rusoaică a fost omorâtă în urmă cu 6 ani, după ce a fst tăiată și dizolvată în acid. Artista a fost șantajată cu fotografii erotice cu ea.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

 Olga Demina
Olga Demina


In articol:

O balerină a faimosului Teatru Bolshoi a fost ucisă și dezmembrată, iar corpul ei a fost dizolvat în acid sulfuric, cred surse ale legii.

Se pare că detectivii ruși investighează un nou suspect într-un caz de crimă, cu privire la dispariția dansatoarei Olga Demina, în vârstă de 25.

Se crede că balerina a fost ucisă după ce a fost victima unui santaj al unui bărbat care deținea poze compromițătoare cu balerina, cu tentă sexuală.

Olga Demina, o balerină a renumitului Teatru Bolshoi, lipsește de șase ani. Detectivii din Rusia au suspectat de multă vreme că a fost ucisă, iar rapoartele spun acum că un suspect a mărturisit că a dezmembrat-o pe dansatoare și i-a dizolvat rămășițele în acid.

Malkhaz Dzhavoev, în vârstă de 40 de ani, descris și ca „manager” și ca „iubit” al dansatoarei, a fost reținut la Moscova în 2017 după ce a fost extrădat pe un mandat Interpol din Germania, unde fugise din Rusia, dându-se drept refugiat kurd.

Suspectul Malkhaz Dzhavoev este înfățișat împreună cu soția sa Liliya (a doua din stânga), mama (prima din stânga) și tatăl (primul din dreapta).

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Recent a fost închis pentru cinci ani și jumătate din cauza unei fraude în care a fost implicat, în legătură cu un apartament al iubitului balerinei, Alexey Fetisov.

Dzhavoev este, de asemenea, suspectat de uciderea lui Demina.

Balerină tăiată și ucisă, dizolvată în acid

Acum, un oficial al forțelor de ordine i-a spus lui Komsomolskaya Pravda că Dzhavoev „a lăsat să-i scape informații precum «cadavrul lui Demina a fost dezmembrat și dizolvat în acid, cu rămășițele ei probabil aruncate într-o fântână lângă un lac.»”.

descoperire a unui craniu, ce a avut loc anul trecut , aproape de locul unde semnalul de telefonie mobilă al lui Dzhavoev a fost înregistrat în noaptea în care Demina a fost raportată ca fiind dispărută, pare un indiciu prea important ca să nu fie legat de caz.

Citeste si: Cât de jos a ajuns Florin Salam! Acum un an râdea de Jador, acum îi cântă piesele pe la concerte! Fanii nu mai înțeleg nimic: ”Ce făcuși, bre?”

Citeste si: Ce le-a spus Alexandra prietenilor când a plecat la Puterea Dragostei! Acum s-a aflat

Citeste si: Ce a făcut Ramona Manole, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani, după ce Margherita a agresat două femei

Mama balerinei Elena Demina a spus: „Anchetatorii mi-au spus că au apărut noi informații în acest caz. Criminalul a ucis-o și apoi a dezmembrat cadavrul ... apoi a dizolvat părți ale cadavrului în acid." 

Imediat înainte de dispariție, Dzhavoev o luase pe Demina într-o excursie din Moscova pentru a dansa pentru un grup de oameni de afaceri într-un club de noapte. 

 Olga Demina
Olga Demina

Cazul penal privind dispariția lui Demina îl acuză pe Dzhavoev:„ În timp ce se afla în apartament în noaptea de 20 august 2014, Dzhavoev ar fi atacat-o pe Demina și ar fi comis o crimă premeditată ”.

Avocatul lui Dzhavoev a negat orice acțiune greșită a clientului său în legătură cu dispariția Deminei și a susținut că balerina ar fi fugit în străinătate, trăind în urma unei înșelăciuni în domeniul locuințelor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O nouă dispariție: Diana Nicoleta, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Bătrână de 88 de ani, batjocorită de propria fiică. A fost păcălită și abandonată pe drumuri

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

De ce nu se suportă, de fapt, Anna Lesko și Andreea Bălan? Are legătură cu Irinel Columbeanu! La ”Ferma”, conflictul a explodat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies