Bărbatul acuzat că l-ar fi urmărit pe Răzvan Ciobanu: „L-am cunoscut în...”

Ce spune bărbatul despre care se spune că l-ar fi urmărit pe Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Noi detalii ies la iveală în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. După ce s-a spus că designerul ar fi fost urmărit de către un bărbat, acesta se apără și spune că nu are legătură cu ceea ce s-a scris în ultimele săptămâni despre el.

Bărbatul se apără și spune că este posibil să fie o coincidență din cauza numelui.

Citeste si: Ministrul Sănătății, informație de ultimă oră despre Mihai Constantinescu: "Din păcate..."

Citeste si: Larisa de la Exatlon, mesajul care a primit mii de like-uri: "Așteptăm un băiețel!"

Citeste si: O nouă gafă în serialul „Game of thrones”. Fanii au crezut că nu văd bine


Pe Răzvan Ciobanu l-am cunoscut în 2007 sau 2008… Îşi făcuse un magazin pe Calea Victoriei şi m-a invitat şi pe mine la deschidere… Răzavn Ciobanu avea prietenii lui din lumea mondenă, iar eu fac parte din altă lume. Nu am fost prieten cu el, nu sunt prieten cu el.

Nu i-am dat droguri. Nu l-am urmărit. Răzvan nu a avut nicio datorie la mine, nu am avut o prietenie strânsă cu el, Am fost la locul nepotrivit”, a declarat Ciobanu Vasile pentru o emisiune TV.

Ea este tânăra care a văzut ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu: "A fost omorât. Erau doi indivizi"

Iris este numele tinerei care susține că știe ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu în noaptea în care a murit.

Vin în locul ăsta şi simt exact ce s-a întâmplat. Văd imagini ca un film, în reluare şi reluare şi reluare. Şi când văd... Mai ales când văd o poză cu Răzvan Ciobanu, în cazul ăsta, pot să spun că sunt acolo. Adică, eu chiar pot să vorbesc cu el şi să aflu tot ce mă interesează”, declara tânăra Iris.

Tânăra este convinsă că Răzvan Ciobanu a fost omorât. Ea a povestit tot ce a văzut atunci când a închis ochii.

"Simt sută la sută şi sunt sută la sută sigură că Răzvan Ciobanu nu a murit la locul accidentului şi nu în maşină şi că a fost omorât. Şi că a fost totul cu premeditare. S-a ştiut că el o să vină aici. S-a ştiut absolut tot. A fost calculat totul, pas cu pas”, a spus ea la TV.

„Aceşti doi indivizi care au venit, pur şi simplu, l-au scos din maşină cu nişte mănuşi... O cârpă... Nu ştiu cu ce anume... L-au ridicat, mai ales ca nu avea nici cureaua, adică centura de siguraţă pusă. A fost foarte uşor. L-au scos, l-au lovit la faţă, la abdomen...”, a mai povestit Iris în cadrul unei emisiuni de televiziune. Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate