Berna de la Puterea Dragostei a încins bărbații de pe litoral! Alături de cine a petrecut la mare, după despărțirea de Philip. Totul a fost surprins de paparazzi!

Paparazzi

Berna de la Puterea Dragostei a încins bărbații de pe litoral! Alături de cine a petrecut la mare, după despărțirea de Philip. Totul a fost surprins de paparazzi!

Berna de la Puterea Dragostei trăiește viața din plin după despărțirea de Philip! Frumoasa blondină a fost surprinsă de paparazzi pe litoral.

Philip e istorie pentru Berna de la Puterea Dragostei! Focoasa blondină a fost suprinsă de paparazzi la malul mării, în timp ce se relaxa pe plajă și se fotografia într-un costum de baie extrem de sexi.

Berna de la Puterea Dragostei, surprinsă de paparazzi pe litor. De cine era însoțită focoasă blondină

Zâmbetul nu lipsește de pe fața blondinei, semn că nu suferă prea tare, ba chiar pare că-i priește singurătatea.

Berna de la Puterea Dragostei nu a mers singură la mare, ci însățită de o prietenă.

În imaginile surprinse de paparazzi se observă cum prietena sa îi face fotografii la malul mării, iar ținuta sa provocatoare întoarce toate privirile din jurul său.

Citeste si: Berna, despre adevăratul motiv al despărțirii de Philip. "Am vrut să cer ordin de protecție"

La un moment dat, Berna întrerupe ședința foto pentru a răspunde la telefon, dar nu este deloc deranjată, pentru că imediat reia activitatea, spre admirația bărbaților din jurul său.

De ce s-au despărțit Berna de la Puterea Dragostei și Philip

Berna de la Puterea Dragostei și Philip s-au cunoscut în emisiune. Cei doi au avut o dragoste cu băbădăi, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă de această dată pare o decizie definitivă. În urma unui interviu acordat de blondină, lucrurile s-ar fi terminat din cauza geloziei extreme ale fostului său iubit.

Citeste si: Dezvăluiri exclusive! Ce spune Beyonce de România despre Philip de la ”Puterea Dragostei”!

"Am avut momente foarte grele în viața mea, dar vreau să le pun deoparte și vreau să fiu foarte fericită, pentru că asta contează cel mai mult. Ne-a distrus gelozia relația. Nu aveam voie să fac absolut nimic, adică nu petreceri, nu cluburi, nu ieșeală cu fetele, și el la fel.", a dezvăluit blondina, la Antena Stars.

Ea a povestit că Philip nu a fost un partener fidel și că a mințit-o cât timp au fost împreună.

Ea a primit un filmuleț cu Philip în timp ce sărută altă fată, însă el nu a recunoscut că ar fi călcat strâmb.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Berna pentru ”Beyonce” a lui Nicolae Guță?! În ce ipostaze controversate s-au filmat

"Îl prinsesem acum, de vreo 5, 6 luni, sărutându-se cu o fată în club, dar nici în ziua de azi nu știu dacă el chiar s-a sărutat cu o fată, pentru că a zis că nu este el. În acele videoclipuri se vedea clar că el era, și avea și o maletă și cu un lănțișor și se vedea clar că era el, doar că m-a mințit.

Și mai mult preferam să spună adevărul, că a greșit, și aia e.", a continuat fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Mai mult, ea a povestit un episod violent, în care fostul său iubit ar fi apucat-o de păr când s-au întâlnit din întâmplare în Centrul Vechi al Capitalei. S-a speriat atât de tare încât s-a gândit să ceară ordin de protecție. În urma acestor întâmplări, ea spune că de această dată despărțirea este definitivă.