Bianca, determinată să lupte pentru inima lui Livian. Gestul făcut de Livian care îi dă speranțe de împăcare concurentei de la Puterea Dragostei

Bianca a recunoscut că a fost devastată după despărțirea de Livian, dar este determinată să repare ruptura dintre ei și să fie din nou un cuplu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Bianca, determinată să lupte pentru inima lui Livian.

Bianca de la Puterea Dragostei a recunoscut în fața fanilor ei de pe internet că este devastată după despărțirea de Livian și se vedea că este răvășită. Cu toate acestea, Bianca a hotărât că trebuie să lupte pentru a-l recâștiga pe Livian. 

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei i-a dăruit surioarei mai mici cadoul mult visat. Reacția de neprețuit a micuței Anastasia

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, prima apariție împreună, după ce au anunțat că s-au despărțit: „Ce vedeți la mine și la Bianca...”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că s-au despărțit: „Dacă nu lupți...”

Frumoas concurentă de la Puterea Dragostei s-a dus aseară în mall pentru a-i cumpăra un cadou de ziua îndrăgostiților fostului ei iubit. 

„Nu știu dacă să las lucrurile așa. Nu știu dacă să lupt sau nu. Vă dați seama, am plâns foarte mult, m-am consumat, dar sunt la locul preferat al lui Livian și am venit aici pentru că vreau să-i cumpăr ce mănâncă el în general. Sunt decisă să lupt pentru el. Atât cât este pobil, atât cât văd semne din partea lui. Nu pot să zic că mi-a plăcut atitudinea lui din live, dar vreau să spun că înțeleg.”, a spus Bianca în vlogul ei. 

Ajunsă pe platourile de filmare de la emisiunea Puterea Dragostei, Bianca încă nu era sigură de cum va reacționa Livian când va vedea cadourile pe care i le-a luat, însă a fost surprinsă să afle că situația dintre ei nu este chiar atât de gravă. 

Declarația de dragoste care duce spre o posibilă împăcare 

Livian de la Puterea Dragostei s-a arătat foarte încântat de cadourile pe care i le-a luat Bianca. Concurentul de la Puterea Dragostei i-a pupat mâna fostei sale iubite și i-a făcut declarații fierbinți.

Bianca, determinată să lupte pentru inima lui Livian.

Bianca: Dar mai sunt iubirea ta?

Livian: Normal că mai ești iubirea mea.

Bianca: Adică mă mai iubești?

Livian: Normal că te iubesc și de asta îți și fac cadou de Valentine's Day adică sunt îndrăgostit de tine.

Cadoul de la Bianca l-a impresionat foarte mult, mai ales că era un hanorac cu un mesaj foarte sincer care spunea totul despre dragostea dintre ei. 

Bianca, determinată să lupte pentru inima lui Livian.

„Vorbele trăiesc mai mult decât împărățiile. Un castel se dărâmă, dar cum te iubesc sincer toată viața. Și când zic „te iubesc sincer”, te iubesc sincer.”, i-a spus Livian Bincăi, după care a sărutat-o pasional.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate