Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, protagoniștii unui reality show. Povestea lor de dragoste va apărea pe micile ecrane

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu sunt un cuplu care se ascunde de ochii curioșilor. Mai mult decât atât, ei s-ar putea să înceapă filmările pentru propriul reality show! 

Autor: C.G.

In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, protagoniștii unui reality show
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, protagoniștii unui reality show

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este, într-adevăr, precum o telenovelă. Cei doi au trecut prin mai multe despărțiri, împăcări, scadaluri și un divorț. În ciuda tuturor problemelor, ei au hotărât să mai acorde relației încă o șansă.

Întreaga poveste de dragoste a controversatului cuplu ar putea fi urmărită de milioane de români la TV. Bianca Drăgușanu șli Alex Bodi ar fi primit o ofertă din partea unui post de televiziune pentru a fi protagoniștii unui reality show, potrivit surselor Cancan.

Citeste si: Ce sunt restricțiile impuse de autorități pentru niște adevărați bombardieri? Un moft! Cătălin Geolgău și tovarășul lui, show pe plajă VIDEO

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Coșmarul româncei fotomodel din Italia care e infectată cu coronavirus de două luni! Vezi motivul pentru care frumoasa Bianca Dobroiu nu poate fi declarată vindecată!

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a rămas fără buletin! Ce s-a întâmplat cu actul concurentei

Deși este de așteptat ca Bianca să fie în centrul atenției, aceeași sursă susține că Alex Bodi ar fi cel aflat în prim-planul emisiunii, el urmând să fie însoțit de echipele de filmare la Londra. El ar fi închiriat o locuință de lux special pentru această producție

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, protagoniștii unui reality show
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, protagoniștii unui reality show

Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă, însă eu am pofte"

Bianca Drăgușanu a făcut un anunț neașteptat în a doua zi de Paște. Vedeta a mărturisit că are pofte.

Bianca Drăgușanu s-a filmat în mașină, în a doua zi de Paște, în timp ce mergea cu o prietenă să ia sarmale. Vedeta a mărturisit atunci că prietena ei este însărcinată, însă asta nu e tot, Bianca Drăgușanu a recunoscut că și ea are pofte.

"Nina este gravidă, însă eu am pofte. Am executat operațiunea sarmaua.", a fost anunțul făcut de Bianca Drăgușanu.( Citeste si: Ce legătură este între Bianca de la Puterea dragostei și Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu! Imagine fierbinte din piscină)

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies