Bianca Drăgușanu spune totul despre trecutul lui Alex Bodi: “Are cazier pentru trafic ilegal de substanțe”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat și au început să își arunce acuzații grave unul altuia, scoțând la iveală secrete din trecutul unul altuia.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Bianca Drăgușanu a decis pentru a treia oară că este mai bine să divorțeze de Alex Bodi, dar asta nu înseamnă că scandalurile dintre cei doi au luat sfârșit. După mai multe drumuri la poliție și acuzațiile grave al blondinei, Bianca explică care este cauza comportamentului lui Alex Bodi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, tenativă de sinucidere din cauza lui Alex Bodi? „Țipa că are un cuțit și vrea să se omoare”

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Bianca Drăgușanu, primele declarații după bătăile pe care susține că le-a încasat de la Bodi! ”Mi-e teamă! O femeie de 50 de kilograme nu își poate măsura forțele cu tine”! EXCLUSIV

Citeste si: Alex Bodi, noi declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu! „Are poze cu jartiere și descheiată la cămașă. Păi tu ești mamă?”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Prima reacție a rusoaicei Daria Radionova, dupa ce s-a întânit cu Alex Bodi! Ce a spus despre Bianca Drăgușanu: „Nu are nici clasă, nici maniere! Părere acestei femei jalnice…”

Citeste si: Prima reacție a rusoaicei Daria Radionova, dupa ce s-a întânit cu Alex Bodi! Ce a spus despre Bianca Drăgușanu: „Nu are nici clasă, nici maniere! Părere acestei femei jalnice…”

 

Bianca Drăgușanu spune totul despre trecutul lui Alex Bodi: “Are cazier pentru trafic ilegal de substanțe”

Vedeta a scos la iveală secrete din trecutul lui Alex Bodi, după ce el a vorbit astăzi în cadrul unei emisiuni tv și a explicat cu lux de amănute ce a dus la această situație. Binca Drăgușanu susține că fostul ei soț ar fi consumat substanțe anabolizante. 

„Are un cazier în Germania, pentru trafic ilegal de substanțe anabolizante. El poate de asta reacționează așa și e foarte violent, de la substanțele astea interzise pe care le ia. Deci, omul nu e nimic din ceea ce vrea să pară”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu spune că nu se va opri aici și avertizează că mai multe lucruri vor fi făcute publice. După ordinul de restricție pe care l-a obținut împotriva lui Alex Bodi, blondina spune ca nu are de gând să lase lucrurile așa. 

„Are cazier! Și în curând o să aibă dosar penal pentru: șantaj, pentru tâlhărie și pentru amenințare”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica lui Vadim Tudor este profesor la Facultatea de Psihologie! Vezi cum a ajuns Lidia cadru didactic!

Șoc în miezul nopții pentru deputatul Cătălin Rădulescu

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal pe internet, după divorț! Afaceristul a făcut-o praf: „Ce ai fost și ce ai rămas”

Ce s-a intamplat cu românca scoasă în stradă de angajatorii italieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies