Boala care a făcut-o pe Theo Rose să apeleze la ajutorul specialiștilor. Artista a mărturisit că nici acum nu este vindecată complet: "Retrăiesc acea frică"

Cântăreața se luptă de ani buni cu anxietatea, o afecțiune care a făcut-o să treacă prin situații dificile.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă apare mai mereu cu zâmbetul pe buze în fața celor de acasă, puțini știu că solista trece prin momente grele, atunci când se confruntă cu anxietatea.

Vedeta a recunoscut că suferă de această boală încă din copilărie, însă abia acum a reușit să se trateze cum trebuie, prin intermediul terapiei.

Citeste si: Theo Rose a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce i s-a întâmplat artistei? "M-a durut în piept"

Theo Rose: "M-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită"

Theo Rose a dezvăluit că și-a dat seama de problema cu care se confruntă în urmă cu 3 ani, atunci când a trecut prin stări pe care nu și le putea explica. Artista a povestit că se simțea mereu singură și neînțeleasă, iar acest lucru o făcea să retrăiască anumite momente din copilărie, care o marcaseră într-o oarecare măsură: "A început în momentul în care un buton a fost apăsat.

Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele.

Theo Rose suferă de anxietate, încă din copilărie

Theo Rose

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe pârtie: "A ieșit leopardul la zăpadă"- bzi.ro

Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită.

N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apăsa constant "butonul", așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt. Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci!", a mărturisit Theo Rose, pentru Viva.ro.

Theo Rose a apelat la psihoterapie, pentru a se face bine

Theo Rose

[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose a apelat la psihoterapie pentru a scăpa de anxietate

Văzând că episoadele în care anxietatea își spune cuvântul se înmulțesc, Theo Rose a recunoscut că a cerut ajutorul specialiștilor. Vedeta a reușit, în acest mod, să își controleze stările datorită psihoterapiei, chiar dacă nu este încă vindecată complet: "Psihoterapia e minunată. Cred că este foarte important, în schimb, să găsești persoana potrivită pentru tine. Psihoterapeuta mea, căreia îi mulțumesc cu Cerul și cu Pământul, m-a înțeles, mi-a pus întrebările potrivite și a simplificat noțiunea de anxietate pentru mine.

Citeste si: Se clatină relația dintre Theo Rose și Alex Leonte? Artista a făcut anunțul: "Ne certăm în fiecare zi"

Din momentul în care anxietatea nu m-a mai speriat și a devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez. Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită. În general, anxietatea este o reacție a organismului la ceva din mediul care te înconjoară, cu care nu ești într-o bună conexiune.", a încheiat Theo Rose, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies