Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIV

Marele jucător Ilie Balaci a murit duminica, în urma unui stop cardio-respirator.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Lumea fotbalului este în aceste zile în doliu! Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti ai României, Ilie Balaci a încetat din viaţă, duminică dimineaţă, în Craiova, la numai 62 de ani! (vezi unde vor avea loc inmormantarea lui Ilie Balaci)

fara descriere

Vestea morţii celui căruia oltenii îi spuneau cu mândrie “Minunea Blonda” i-a luat prin surprindere pe toţi, întrucât nu se ştia că fostul mare jucător al Băniei ar fi avut vreo boală care să îl chinuie! Dimpotrivă, Balaci era un tip activ, plin de viaţă şi mereu cu zâmbetul pe buze!

“Nu era bolnav, ducea o viaţă extraordinară, făcea sport, se întâlnea cu băieţii din generaţia lui, cu Ando, cu Gino! Jucau fotbal, apoi mergeau la “Il Calcio”! Făcea bicicletă acasă, se verifică tot timpul la doctor…Nu îmi zisese să aibă vreo problemă de sanatate”, a spus un bun prieten de-al lui Ilie Bălăci în presă!

fara descriere

Ilie Balaci şi-a ascuns problemele de sănătate! “Nu îi plăcea să se plângă nicioada"

Pe de altă parte, odată cu moartea lui neaşteptată, au început să iasă la iveală şi câteva secrete, pe care vedetă fotbalului le păstra cu sfinţenie.

Puţini ştiu, de pildă, că Ilie Balaci şi-a ascuns problemele de sănătate cu care se confrunta de la o vreme! “Nu îi plăcea să se plângă nicioada. De aceea, când a fost măcinat de o afecţiune in zonă gâtului care nu îl lasa să respire, a preferat să apeleze la o clinică privată din Capitală! Îşi făcea programări atunci când nu era lume, tocmai pentru a păstra discreţia. Medicul îl consulta constant şi îl sfătuia că trebuie să mai renunţe la ţigări”, au dezvăluit persoane apropiate. Citeste dezvaluirea integrala pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate