Bogdan Mocanu, dedicație în plin concert pentru Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Vezi cum cântă concurentul de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu i-a făcut o dedicație specială lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

bogdan mocanu puterea dragostei

Bogdan Mocanu, concurentul de la Puterea Dragostei, i-a făcut o dedicație specială lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu, în plin concert! Uite cum cântă concurentul care a furat inimile femeilor!


In articol:

  Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, despre pasiunea secretă a Marianei! Ce face aceasta chiar și când se spală

  Citeste si: Dezvăluiri incendiare din Turcia! Ligi s-a certat la cuțite cu Jador la  Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu cei doi la plecarea manelistului din casă! "M-a oprit și mi-a spus în față totul"

  Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” spune lucrurilor pe nume când vine vorba de Bogdan Mocanu! De ce l-a sedus iar apoi l-a abandonat

  Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au devenit un cuplu! Își fac declarații de iubire

  Andra și Bogdan Mocanu sunt, se pare, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei. Cel puțin așa au lăsat să se înțeleagă cei doi în ultimele live-uri ale lor pe paginile de socializare.

  Bogdan Mocanu a plăcut-o pe Andra de cum tânăra a pășit în casa de la Puterea Dragostei. Pentru a ajunge la inima brunetei, Bogdan a avut discuții chiar și cu Jador

  Se pare că, după plecarea lui Jador de la Puterea Dragostei, Andra și Bogdan au putut să-și dea frâu liber sentimentelor, iar acum cei doi formează un cuplu. Într-un live, Andra a mărturisit că ea și cu Bogdan se potrivesc. ”Este viața mea! Ne potrivim perfect”, a spus Andra despre Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Mai mult, Andra a dezvăluit că ea și Bogdan au de-acum și o melodie a lor. 

  De altfel, fanii celor doi concurenți nu mai au nicio îndoială că Andra și Bogdan Mocanu sunt un cuplu și pândesc orice declarație de dragoste pe care cei doi o ”mai scapă” pe paginile de socializare și sunt fericiți când îi văd sărutându-se, alintându-se sau spunându-și: ”iubirea mea”, ”iubi”.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate