Călin Geambașu, primele imagini după scandalul de corupere sexuală a minorilor! Cum l-au surprins paparazzi într-un centru comercial? VIDEO EXCLUSIV

Călin Geambașu pare destul de afectat de scandalul de corupere de minori în care a fost implicat recent.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Călin Geambașu a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro într-un centru comercial, în timp ce lua prânzul singur-singurel. Sunt primele imagini cu interpretul după acuzațiile legate de o presupusă infracțiune de corupere de minori.

fara descriere

Călin este un tip extrem de sociabil, așa că la prima vedere pare surprinztăro faptul că în imaginile realizate de paparazzi, acesta este singur. Destul de grăbit, acesta își termină masa în picioare, după care se îndreaptă către zona de debarasare pentru a goli resturile de pe tavă. Se întoarce rapid și își ia sacoșele pe care le lăsase nesupravegheate la masă, după care părăsește îngândurat zona de restaurante ale complexului comercial.

Citeste si: Acuzații de corupere sexuală a minorilor pentru Călin Geambașu si fosta iubită

Citeste si: Călin Geambașu dă de pământ cu fosta soție: ”Acum, "mămica responsabilă" trăiește în vagabondaj, în casa unei prietene!”

Citeste si: Petre Geambașu a făcut marele anunț: ”Așteaptă un băiețel! Se va întâmpla la sfarșitul lunii decembrie!”

fara descriere

Călin Geambașu, unul dintre cei mai talentați elevi ai ”Școlii Vedetelor”, show realizat de Titus Munteanu în anii ’90 a avut parte de o carieră spectaculoasă dar și de multe scandaluri în viața privată. Cel mai recent este cel în care el și fosta lui parteneră de viață sunt suspectați de corupere sezuală a minorilor. În prezent, sesizarea ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, urmând a fi demarată o anchetă în acest caz.

Călin Geambașu: ”Copilul nostru nu a asistat la un act sexual”

fara descriere

Geambașu susține că este total nevinovat și că va dovedi acest lucru. „Până să îmi arăt din nou nevinovăția în fața anchetatorilor, fiind artist de meserie, sunt obligat să mă apăr public în raport cu noua anchetă demarată împotriva mea și a mamei copilului meu, Angelica Cadar. În primul rând este important de înțeles că nu s-a pornit această anchetă în mod direct împotriva noastră, ci este un efect indirect al altor 2 acuzații din partea Angelicăi Cadar la adresa mea, acuzații pentru care am publicat deja Ordonanțele de Clasare (adică, nu există respectivele fapte care să mă aibă drept autor). Instanța s-a autosesizat preventiv, văzând complexitatea cauzei, însă în cadrul plângerilor și a anchetei NU A FOST VORBA DELOC DESPRE COPILUL NOSTRU (sau alt minor), de aici și nedumerirea privind această prevenție excesivă ce de abia acum cauzează efecte negative asupra copilului nostru, expunând-l unor situații fără precedent. Copilul nostru (și nici un alt minor) NU a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți”, a explicat Călin Gemabașu pentru Libertatea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate