Cam devreme! La ce vârstă și-a început Dorian Popa viața sexuală

Dorian Popa a devenit idolul adolescenților și tinerilor odata cu apariția unui serial de mare succes și cu formarea unei trupe îndrăgite. Admiratoarele țipau extaziate atunci când el își făcea apariția.

Distribuie pe:


In articol:

Acum, artistul s-a schimbat mult. Însă, curiozitățile fanelor nu s-au oprit. Unele dintre ele au dorit să știe când și-a început vedeta viața sexuală, iar secretul intim al artistului a ieșit la iveală.

Oare s-a grăbit? Când a făcut Dorian Popa prima oară sex

În vârstă de 31 de ani, Dorian Popa și-a început viața sexuală pe când nu împlinise încă vârsta buletinului. Carismaticul artist a avut prima partidă de amor la vârsta de 13 ani, iar fata cu care a decis să își înceapă viața intimă avea aceeași vârstă.

Citeste si: „Hai, mamă, acasă!” Miracol înainte de Sărbători! O femeie din Vaslui și-a regăsit fiul după mulți ani, cu o postare pe Facebook: „Trăia mai rău ca un animal”

Citeste si: Cornel Galeș este înmormântat! Lacrimi de durere la catafalcul lui / Foto & Video EXCLUSIV

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Greta Thunberg a fost desemnată „Omul Anului” 2019, de către revista Time

În prezent, Dorian Popa se iubește cu creatoarea de modă Claudia Iosif, pe care plănuiește să o ia de soție. Ei formează un cuplu de câțiva ani buni.

Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan

Puțini oameni știu că Dorian Popa a fost primul iubit al Alexandrei Stan, iar în urmă cu ceva vreme excentrica vedetă a făcut dezvăluiri despre relația lor. Potrivit mărturisirilor sale, cântărețul era foarte romantic, însă avea un mare defect: îi plăceau mai multe fete în același timp.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu, la «Traian» în Constanța. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher și Beyonce. El de mic era supertalentat și cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. M-am întâlnit acum câteva zile cu el și am povestit, mi-a arătat videoclipul lui cu Corina. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, dar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a declarat Alexandra Stan într-un interviu mai vechi.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate