Carina Veghiu

Carina Veghiu

Vedete

Carina Veghiu, finalista de la Românii au Talent 2023. Concurenta a fost trimisă în finală de către cei patru jurați

Cine e Carina Veghiu, finalista de la Românii au Talent 2023. Concurenta a primit Golden Buzz în audiții.

Cine e Carina Veghiu, finalista de la Românii au Talent 2023. Andi Moisescu a apăsat butonul auriu și a trimis concurenta direct în semifinalele de la Românii au Talent, sezonul 13.

Cine e Carina Veghiu, finalista de la Românii au Talent 2023

Carina Veghiu are 11 ani și vine și Tătărani, Ploiești. Concurenta de la Românii au Talent 2023 nu a venit cu mari speranțe în emisiune, însă ceea ce avea să urmeze era de-a dreptul fabulos.

Hobby-ul Carinei de la Românii au Talent, sezonul 13, este să cânte, însă o face atât de bine, încât pasiunea sa ar putea să devină o meserie până la sfârșitul vieții.

După ce în semifinală nu a primit suficiente voturi din partea publicului, ca să ajungă finalistă, Carina Veghiu a primit wild card din partea juraților și astfel a devenit finalistă la Românii au Talent 2023.

Citește și: Cine este Rareș Prisacariu, primul Golden Buzz de la Românii au Talent 2023. Smiley și Bartoș au apăsat pe butonul auriu

„Sunt o fată simplă de la țară din Tătărani. Aici e un sat liniștit, nu e mare lucru, doar prieteniile îl fac special. Salcia aceasta am descoperit-o cu prietenii mei acum mult timp. E importantă, aici mă jucam, visam, departe de realitate. Mă ajută să mă deconectez și să mă gândesc la lucruri bune și pozitive.

Îmi place să cânt și chiar vreau să devin o cântăreață foarte cunoscută.

Aș vrea să cânt pe niște scene foarte mari alături de alți artiști foarte populari.

Am venit la Românii au Talent ca să îmi dovedesc mie că pot să fiu cântăreața care vreau să fiu și vreau să văd cum este să cânți în fața unui public, să îmi dau seama cum se simte și dacă nu trec mai departe, e o experiență care va rămâne”, a mărturisit concurenta în preselecții.

Citește și: Cine sunt Bad Salsa, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2023. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat pe butonul auriu

Andi Moisescu a dat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 13

Cei patru jurați, Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, s-au lăsat copleșiți de emoții. Vocea fabuloasă a Carinei Veghiu i-a lăsat fără cuvinte pe jurați.

„Pe mine, interpretarea ta m-a dus cu gândul la marea voce și marea artistă Jennifer Hudson. Ai puterea să te duci înspre vocea ei la 11 ani. Și să ne înțelegem, Jennifer Hudson este una din cele mai apreciate și cele mai iubite artiste. Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa. Singura explicație e Doamne, Doamne, care dă foarte mult talent unora.”, i-a spus Andra concurentei.

Andi Moisescu a decis să apese pe Golden Buzz și să o trimită pe Carina Veghiu în semifinala de la Românii au Talent 2023, după ce a fost cucerit de vocea concurentei.

„Povestea e în felul următor, din clipa în care a început să cânte, e o atitudine în timbru care denotă o maturitate în fața căreia mă predau pur și simplu. Problema cea mai mare este că în timp ce Andra îmi arăta pielea de găină deja se cutremurase și la mine.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

De când a început numărul tău mă uit că m-a luat un stres mare, adică pulsul nu vrea să scadă, asta e povestea și întrucât nu vreau să apelez la ajutoarele noastre medicale, singura soluție pe care o văd la dispoziție e următoarea. Sper să fac puțină dreptate, eu cred că tu meriți lucrul ăsta”, moment în care Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu.

Ce seriale turcești sunt difuzate la Kanal D

În intervalul orar în care va fi difuzată emisiunea Românii au Talent, telespectatorii pot urmări la Kanal D, serialul turcesc „Infidelul”. 

De asemenea, fanii serialelor turcești pot urmări de lunea până joia, de la ora 20:00, serialul „Totul pentru familia mea”, iar vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, serialul „Infidelul”, doar la Kanal D.

Serialul turcesc „Infidelul” spune povestea lui Asya (Cansu Dere), eroina seriei, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. 

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit.

Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali (Alp Akar), băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar „liniștea de dinaintea furtunii”.