Carmen Harra, despre pandemia de coronavirus ”Suntem manipulați”

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre pandemia de coronavirus și ce se va întâmpla în următoarea perioadă.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre


In articol:

Carmen Harra a vorbit într-un interviu pentru Cristi Brancu despre pandemia de coronavirus. Pentru prima dată, prezicătoarea care locuiește de ani buni în SUA, spune că noul coronavirus nu este atât de agresiv cum anunță autoritățile.

”Boala nu cred că este atât de dramatică cum spun ei. Se face tam-tam în jurul ei, iar cred că lumea moare de spaimă. Frica îl face pe om să-i scadă sistemul imunitar. Iar boala asta e legată de sistemul imunitar, dacă sistemul imunitar e bun, virusul nu te poate ataca.

Suntem manipulați dintr-o mie de direcții. Și voi (n. red. se referă la România) aveți anumite personaje care fac totul pe dos și nu contribuie la îmbunătățirea situației. Lucrurile se vor calma, se vor sparge, se va găsi un vaccin. România va fi bine în 5-6 săptămâni, lucrurile se vor calma”, a spus Carmen Harra în interviul pentru Cristi Brancu.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Carmen Harra, mesaj șocant pentru soțul mort ”Ne vom întâlni în noua viață”

Citeste si: Suma pe care Carmen Harra o cere pentru o oră de previziuni! Nu o să îți vină să crezi câți bani câștigă pe lună

Citeste si: Suntem în pericol! Profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, pe cale să se împlinească

Carmen Harra anunță dezastrul! Ce se va întâmpla în următorii 13 ani

 Carmen Harra susține că jumătatea rămasă din an nu va veni cu vești bune, dar asta nu e tot. Dacă aveam impresia că pandemia de coronavirus este cel mai rău lucru care se putea întâmpla, ei bine, Carmen Harra dă de înțeles că vor veni lucruri și mai rele. Aceasta a spus clar că vor urma 13 ani plini de ghinioane.

”2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial”, a spus Carmen Harra. Citeste CONTINUAREA AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Speak, primele declarații despre virusul Covid-19! Ce a transmis artistul pe contul său de Instagram: “Am vorbit cu oamenii, e ceva rău…..”

Imagini șocante! Un preot și-a agresat soția, în plină stradă, deși ținea în brațe copilul lor. Cum se apară bărbatul: „Printr-o orbire de moment...”

Un concurent de la Puterea Dragostei, îndrăgostit de Andra Volos? Ce mesaje i-a trimis fostei iubite a lui Bogdan Mocanu

O faimoasă prezentatoare de televiziune este atacată grav! Foștii angajați fac dezvăluiri incredibile

Prognoza meteo, 22 septembrie 2020: ANM anunță temperaturi de până la 29 de grade Celsius!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies