Carmen Pleșea, îmblânzitoarea de șerpi, și-a pierdut mama! Pe cine acuză vedeta de această tragedie

Carmen Pleșea trece prin clipe cumplite.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Carmen Pleșea, cunoscută ca „îmblânzitoarea de șerpi” și-a pierdut mama astăzi. Vedeta trece prin clipe cumplite și a ținut să le spună tuturor cum și-a pierdut viața femeia care i-a dat viața.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Carmen a dezvăluit cum s-au comportat operatorii de la 112, precum și medicul care a venit să o consulte pe mama sa, care fusese externată cu câteva ore înainte.

Citeste si: Ce să nu faci sub nicio formă de Sfânta Maria, pe 15 august

Citeste si: Omul de afaceri Dan Cămârzan scapă de închisoare, după ce și-a ucis bunica

Citeste si: Excavator, adus la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a săpa curtea


„A fost odată... și nu va mai fi niciodată... Mămica mea, sufletul și îngerul meu a plecat din lumea asta crudă, care a făcut-o să sufere până în ultima clipă. Mi-aș dori să cred că va merge într-un loc mai bun, dar... După 10 zile de internare pentru pielonefrită la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, pe 12 august, la 14:00 a fost externată, doctorul spunând că este bine.

Am avut un presentiment urât în primele zile, văzând cum moare câte o pacientă de vârsta mamei/zi... Ieri am fost bucuroasă că mama a avut o soartă mai bună și ca am adus-o teafără acasă. A mâncat bine, a vorbit cu o vecină, careia i-a spus că miroase a ardei (ardei umpluți gătea vecina), apoi a dormit cu Sandokhan.

Eu am lipsit puțin pentru a-i cumpăra antibioticul prescris în spital (pentru a-l continua încă 5 zile) și ceaiuri pe care nu le va mai bea vreodată... Spre seară, au început să-i transpire și să i se răcească brațele, așa că am sunat la Salvare, mai degraba MOARTE. După 5-6 apeluri, a venit MOARTEA, a venit după mai mult de o oră. În loc să se grăbească, inumana de doctoră a început să mă certe că am chemat Salvarea după 24 ore de când mama se simțea rău.

I-am arătat biletul de externare, emis în urmă cu câteva ore și vecina a confirmat starea mamei imediat după externare. Văzând că mama avea neoplasm pulmonar cu metastaze la creier, a continuat să mă certe că e normal să decedeze în situația ei. I-am spus că face tratament și că metastazele erau iradiate cu Gamma Knife și să-și facă meseria pentru ca pierdeam timp prețios..

Ea o ținea una și bună că nu contează, că mama e moartă, e decedată, n-are puls, n-are cord. I-am cerut să nu mai vorbească (țipe) așa pentru că mama o aude. Inclusiv doamna cu care vorbea prin stație i-a cerut să coboare tonul... Ne-a întrebat dacă vrem resuscitare, ne-a spus ce presupune și că va dura 45 de minute.

Am spus DAAAA/ Probabil nu i-a convenit și după max 25 minute s-a oprit pentru că ei nu-i permite deontologia profesională să-și bată joc de pacienți... Unde ești, ARAFATE, cu alea 45 de minute pentru fiecare pacient???

A urmat un coșmar ... O tocmeală... nu a mai vrut să facă nimic...cei 2 asistenți, și-ar fi făcut treaba dacă nu era monstrul... Am sunat iar la 112 și m-au pasat la 5 persoane ... 45 de minute e o VRĂJEALA... Își iau comision la oamenii pe care îi omoară cu sânge rece... De când a spus împuțita aia de la FMI că sunt prea mulți bătrâni, mulți medici români s-au conformat și au făcut ceva în privința asta...

DRUM BUN ȘI LIN, MĂMICA MEA! Nu mai cred că există Dumnezeu pentru că viața ta a fost un chin continuu, însă dacă mă înșel eu, poate El te va răsplăti în ceruri pentru bunătatea ta, omenia ta, onestitatea și simplitatea ta... IARTĂ-MĂ CĂ N-AM AVUT PUTERE SĂ FAC MAI MULT. TE IUBESC PE VECI ȘI-MI DORESC SĂ FIU ÎN LOCUL TAU”, a scris Carmen Pleșea pe pagina sa de socializare, alături de un filmuleț cu mama sa.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate