Cât costă terapia hiperbară la clinica unde mersese Petrică Mîțu Stoian. Răspunsul clincii pentru cei care contestă prețurile: "Pe litoral la all-inclusiv plătiți mai mult"

Care sunt tarifele în clinica privată unde Petrică Mîțu Stoian mersese să facă terapie hiperbară?

Autor: Ioana Stan

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a ales să urmeze terapia hiperbară, după ce fusese infectat cu COVID-19. Pentru acest tratament el a ales o clinică privată din Caraș-Severin, unde costurile pentru terapia hiperbară, dar și pentru cazare și mâncare nu sunt deloc mici.

Ce este terapia hiperabră și când este recomandată pacienților

Cât costă terapia hiperbară la clinica unde mersese Petrică Mîțu Stoian. Cum răspund reprezentanții clincii celor care contestă prețurile: "Pe litoral la all-inclusiv plătiți mai mult". Dezvăluiri exclusive

Imagine reprezentativă dintr-o cameră hiperbarică

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, despre tratamentul lui Mîțu Stoian: ”Cel mai înspăimântător este că un psihiatru i-a permis să intre în camera aia”! EXCLUSIV

Această terapie este recomandată pacienților care au trecut prin Covid-19. Însă, nu oricine poate urma această terapie, ci doar pacienții cărora medicii specialiști le recomandă acest tip de tratament cu oxigen.

"Terapia hiperbară este cu presiuni de oxigen mai crescute. Ea este indicată tutor pacienților post-COVID, care au acele leziuni fibrozante. Ea este într-adevăr o terapie care poate fi benefică. Întâi se evaluează corect pacientul ca să știm care este statusul funcțional, dar și cel radiologic. Există anumute tabele care spun la ce valori ale presiunilor se vor folosi pentru fiecare pacient în parte.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Nu recomandăm oricui această terapie hiperbară decât cel care are o fibroză marcată. Fibroza se reduce cu corticosteroizi, dar și cu oxigenul acesta dat în anumite concentrații, pentru că s-a constat că este benefic. De aceea o recomandă unii medici după ce face o evaluare corectă a unui pacient.

Nu poate pacientul să hotărască, că a citit nu știu unde că se practică și acea terapie.

Fără recomandarea cuiva de specialitate nu poți să te duci să faci această terapie sau oricare ar fi dintre ele. Acele clinici care practică au nevoie de o evaluare corectă de la un specialist, că este de la terapie intensivă, că este pneumolog, că este infecționist, aceștia trei sunt implicați și pot spune dacă poate face sau nu poate face.", a declarat pentru wowbiz.ro Gilda Popescu, medic pneumolog la Spitalul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

Citeste si: Procurorii au reconstituit filmul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Avem ultima fotografie cu artistul în viață, realizată chiar la clinică! EXCLUSIV

Cât costă terapia hiperbară în clinica privată la care mersese Petrică Mîțu Stoian

Cât costă terapia hiperbară la clinica unde mersese Petrică Mîțu Stoian. Cum răspund reprezentanții clincii celor care contestă prețurile: "Pe litoral la all-inclusiv plătiți mai mult". Dezvăluiri exclusive

Oferta promoțională a clinicii private, publicată pe pagina de Facebook

[Sursa foto: captură Facebook]

Citeste si: Primele rezultate după autopsia lui Petrică Mîțu Stoian. Ce au găsit medicii în urma necropsiei

Așa cum vă prezentam mai sus, cei care ajung la o astfel de terapie hiperbară sunt pacienții care primesc o recomandare de la un medic specialist. Chiar și cu această recomandare, costurile sunt suportate integral de pacient. De pe pagina de socializare a clinicii private la care mersese și marele artist, aflăm că pentru cazare și mâncare, pe zi, pacienții plătesc 150 de lei. La această sumă se adaugă costul de 300 de lei pentru terapia hiperbară, așa cum vedem în oferta lunii septembrie publicată de clinica respectivă.

Cât costă terapia hiperbară la clinica unde mersese Petrică Mîțu Stoian. Cum răspund reprezentanții clincii celor care contestă prețurile: "Pe litoral la all-inclusiv plătiți mai mult". Dezvăluiri exclusive

Tarife clinică privată

[Sursa foto: captură Facebook]

Citeste si: Ultimul interviu acordat de Petrică Mîțu Stoian! Artistul, confesiuni emoționante despre copilărie: „N-am fost o familie de oameni înstăriți”

Mulți oameni care au auzit de această terapie sau au urmat acest tratament în clinica privată au publicat pe pagina de Facebook prețurile. Mulți au contestat aceste tarife și spun că sunt piperate pentru buzunarele lor, însă nu au fost lăsați fără răspuns. Reprezentanții clinicii care se ocupă de pagina de socializare au răspuns fiecarui comentariu în parte: "Pe litoral la all-inclusiv plătiți mult mai mult!".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies