Cât de mult s-a îngrășat Anca Serea, după ce a aflat că este gravidă pentru a șasea oară

Anca Serea este gravidă pentru a șasea oară! Câte kilograme a luat în plus de data aceasta vedeta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Anca Serea nu-și încape în piele de fericire după ce a aflat că este gravidă pentru cea de-a șasea oară. Nu doar că ea și Adi Sînă formează un cuplu frumos și o echipă excelentă, dar chiar dacă trece pentru a șasea oară prin cea mai frumoasă perioadă pe care o femeie o poate avea, Anca Serea nu își ascunde deloc kilogramele pe care le ia în plus. Așa că...iată cât s-a îngrășat vedeta în ultima perioadă!

Citeste si: Mesaj sfâșietor, după moartea Ralucăi, tânăra de 19 ani din Militari care a fost ucisă cu bestialitate

Citeste si: Ce reguli i-a impus Andreea Bălan soțului ei, după ce artista a născut pentru a doua oară!

Citeste si: Horror! O tânără gravidă a fost înjunghiată de o femeie care i-a scos copilul din pântece, pretinzând că este al ei! Ele s-au cunoscut pe Facebook

”Am luat patru kilograme, mă simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană! Am fost și i-am cumpărat un carucior, hăinuțele urmează. Copiii noștri de-abia își așteaptă surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micuței, sunt foarte entuziasmați. Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o așteptam. Nu am spus niciodată că nu mai vreau copii, poate să mai vină și al șaptelea”, a declarat Anca pentru click.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: