Cătălin Botezatu a fost trădat în dragoste. „Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă”

Cătălin Botezatu face dezvăluiri despre viața amoroasă!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cătălin Botezatu a vorbit sincer despre infidelitate. Chiar dacă a fost dintotdeauna unul dintre cei mai rânviți bărbați din România, designerul recunoaște că nu doar el a greșit față de partenerele sale.

Cătălin Botezatu, despre infidelitate: „ Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă”

Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și nu ar putea vreodată accepta că persoana pe care o iubește la nebunie să fie cu un alt bărbat. Totuși, Cătălin Botezatu a spus că a fost înșelat și vorbește despre legea compensației. El spune că așa cum poate el a făcut rău unor persoane iubind femei căsătorite, la rândul său a suferit din cauza infidelității. 

Citeste si: Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față! Creatorul de modă a spus adevărul despre orientarea sexuală: „Nu sunt”

Cătălin Botezatu, despre infidelitate

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

„Da.

Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața.
Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”
, a spus Cătălin Botezatu. 

Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă pentru Dana Opsitaru

Designerul a dezvăluit că pe parcursul vieții s-a confruntat cu traume pe care nu a crezut că le va putea depăși vreodată.

Cătălin Botezatu a ajuns la capătul puterilor în multe situații, fie că e vorba despre iubiri imposibile sau despre perioada când a fost încarcerat.

Citeste si: Ce a pățit Cătălin Botezatu în închisoare și cum își cumpăra protecția altor deținuți. „Le făceam favoruri!”

Una dintre tentativele de suicid a fost pentru Dana Opsitaru, prima mare iubire a acestuia. Pentru a o determina să-și petreacă noaptea de Crăciun alături de el, creatorul de modă a încercat să-și ia viața și și-a tăiat venele. „Apoi de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, însemană că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a spus  Cătălin Botezatu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul neștiut despre conflictul dintre Ion Caramitru și Mihai Călin! Câți bani i-a cerut directorul TNB despăgubiri subalternului său și de la ce a început de fapt tot...

Țara din Europa care în plin val patru al pandemiei de coronavirus renunță complet la restricții: „Obiectivul nostru este libera circulaţie”

Simona Halep, dublu motiv de fericire seara trecută! A fost nașă de botez și a sărbătorit de ziua ei de naștere

Horoscop Zilnic Marți 28 Septembrie 2021: Taurul se va simţi deosebit de înviorat şi va căuta experienţe care îl vor face să se simtă proaspăt şi plin de energie

Alertă la granița cu România! ARMATA a intrat pe fir! Suntem la un pas de RĂZBOI

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu toți

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies