Cătălin Botezatu, prima apariție la TV, după operație: ”M-am săturat de bârfe”. Ce a transmis designerul

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au prezentat astăzi rubrica ”Așa DA, așa NU” la Teo Show! Este prima apariție, după ce Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cătălin Botezatu a apărut pe micile ecrane, după operația suferită în Turcia. Alături de Raluca Bădulescu, celebrul designer a transmis un mesaj către telespectatori, din moment ce a intrat în platoul Teo Show! Cu zâmbetul pe buze și fericit că a revenit alături de oamenii care îl iubesc, designerul Cătălin Botezatu a închis gurile tuturor persoanelor care au spus că s-ar lăsa de televiziune și de fashion!

Citeste si: Cătălin Botezatu și-a făcut deja testamentul! Cine va moșteni toată averea designerului

”Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a spus Cătălin Botezatu la Teo Show.

Cei prezenți în platoul Teo Show au avut o surpriză incredibilă în direct: la rubrica pe care Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu o prezintă, îi ”criticau” ținuta Lidiei Buble, și-a făcut apariția în platou în acel moment artista!

Citeste si: Cătălin Botezatu, în lacrimi, după intervenția chirurgicală! Emoționant, ce l-a făcut să plângă pe designer! Cum arată acum VIDEO

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Cătălin Botezatu, după ce a anunțat că a fost la un pas de moarte: „După fiecare perioadă...”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate