Câţi bani câştigă Alina Puşcaş din afacerea cu haine! Se gândeşte să lase televiziunea pentru brandul ei! EXCLUSIV

Datele financiare arată câţi bani câştigă Alina Puşcaş din afacerea cu haine.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret câţi bani câştigă Alina Puşcaş din afacerea cu haine. Vedeta de televiziune, care urmează să nască în luna august, va lua o pauză de pe sticlă, însă nu şi în afaceri. “Eu voi naște chiar la începutul lui august, deci o să am liber vreau, nu vreau. Așa că o să am timp să mă ocup de afacerea cu haine. O să căutăm modele, idei”, a declarat recent Alina. (vezi ce probleme a avut Alina cu cea de-a treia ei sarcină)

Citeste si: Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Citeste si: Alina Puşcaş, incident neplăcut cu bona. Cum a găsit-o pe femeie în cameră, cand a ajuns acasă: "Am surprins-o, ea neştiind că eu am ajuns acasă"

Citeste si: Alina Puşcaş şi soţul ei, aşa cum nu i-ai mai văzut niciodată! Îţi vine să crezi ca frumoasa şi supla vedetă tv mănâncă AŞA CEVA? VIDEO EXCLUSIV!

Câţi bani câştigă Alina Puşcaş din afacerea cu haine: "Nu vreau să mă autointitulez designer că nu e cazul"

„Am învățat mărimile, știu ce să recomand, învăț în continuare de la Mihaela Glăvan și chiar cred că după ce televiziunea nu va mai fi să fie, voi rămâne cu brandul meu de haine. Nu vreau să mă autointitulez designer că nu e cazul. Când m-oi apuca și de studii efectiv, dacă voi avea timp, atunci poate o să zic că-s designer, pentru că atunci voi avea mai mult curaj”, a mai spus Alina. 

fara descriere

Câţi bani câştigă Alina Puşcaş din afacerea cu haine. Profitul a fost de peste 50.000 de lei

E clar câţi bani câştigă Alina Puşcaş din afacerea cu haine. Vedeta şi-a înfiinţat, în 2017, o firmă prin care îşi derulează activitatea în domeniu. În primul an, firma Alinei Puşcaş a înregistrat o pierdere minimă, de 1.150 de lei. Activitatea a început în forţă în 2018, iar rezultatele de la Ministerul de Finanţe arată că firma a avut un profit net de 52.538 de lei, adică aproximativ 11.000 de euro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate