Câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp! În ultimul an, afacerile nu i-au mers foarte bine!

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp. Fostul partener al lui Carmen de la Sălciua a înfiinţat, pe 22 decembrie 2017, firma "Culita Sterp SRL", specializată în activități de interpretare artistică (spectacole). (vezi cum şi-a distrus spatele Culiţă Sterp)

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap la o nuntă! Fanii au făcut-o praf: “Ai fost la nuntă sau la carnaval?”

Citeste si: Credeai că Iancu Sterp e virgin? Un apropiat face dezvăluiri uluitoare despre trecutul lui! Roxana o să rămână...MASCĂ! EXCLUSIV!

Citeste si: Culiță Sterp, pozat lângă o blondă în sânii goi: "Când nu te arde nimeni..."

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp. În 2018, profitul a fost de 7.276 de lei

Primele rezultate au fost entuziasmante, pentru că profitul net pe 2017, adică în doar câteva zile de activitate, ce au inclus spectacole de Crăciun şi Anul Nou, a fost de 2.171 de lei. Din păcate pentru Culiţă, firma nu a performat la fel în 2018, când profitul pe tot anul a fost de 7.276 de lei, adică cu doar 5.000 de lei mai mult decât câştigase pe finalul lui 2017.

fara descriere

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp. Vrea să intre în casa Puterea dragostei

E clar câţi bani câştigă, cu adevărat, Culiţă Sterp. În prezent, Culiţă are planuri mari, dorind să intre în casa de la Puterea dragostei, acolo unde se află şi fratele său, Iancu. Când a fost în casa Puterea Dragostei, Culiţă Sterp a sărutat-o, pe buze, pe Simona şi a spus că vrea să revină pentru ea: “O să mă gândesc bine la asta, că Simona m-a cam pus pe gânduri. Nici eu nu mai glumesc. Simona, vezi, de mă faci să rămân aici și nu faci cuplu cu mine și nu ești serioasă și faci prostii… Eu sunt nebun!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate