Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină! Are o şcoală de actorie pentru copii!

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Actriţa care a divorţat acum o lună are o afacere pe cont propriu, o şcoală de actorie pentru copii numită „MiniArtShow by Ioana Ginghină”. “Coordonați de actrița Ioana Ginghină,  implementăm proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate. Obiectivul nostru este educația timpurie așa că ne adresăm copiilor mici și foarte mici. Credem că modelele educaționale pe care le implementăm sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor”, se scrie despre proiect.

Citeste si: Dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol! Când era soţia lui Titieni, Adriana nu avea nici un bun pe numele său!

Citeste si: Ioana Ginghină: „Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit”

Citeste si: UPDATE. Dan Petrescu a făcut lumină. De ce a plecat de la CFR Cluj - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Adrian Titieni, distrus după ce și-a văzut fosta soție sărutându-l pătimaș pe Alexandru Papadopol: „Putea să se uite la orice femeie, dar nu la..”

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină: "Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative" 

“Principiul de bază folosit  de compania MiniArtShow by Ioana Ginghină este auto-educarea și șansa de a pune imediat în practică și pe cont propriu cele învățate.  Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative și senzoriale pentru ca mesajul să fie ușor de asimilat de copii.”, se mai arată despre proiectul care include o echipă de actori, papușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști. (citeşte povestea căsniciei uitate a Ioanei Ginghină)

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Profitul total e de aproximativ 200.000 de lei

S-a aflat câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Proiectul se derulează prin intermediul firmei „MINIARTSHOW SRL”, înfiinţată în 2012. Societatea comercială a raportat pierderi totale de aproximativ 45.000 de lei în 2012, 2013 şi 2018. În schimb, s-a înregistrat un profit total de aproximativ 250.000 de lei în 2014, 2015, 2016 şi 2017. Atefl, un bilanţ al activităţii firmei arată că aceasta i-a adus Ioanei Ginghină un câştig de aproximativ 200.000 de lei de la înfiinţare şi până în 2018.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 1 Decembrie 2020: Fecioarele debordează azi de energie, iar Scorpionii vor începe să îşi creioneze planurile de viitor

Puneți bani deoparte! ANUNȚ CUMPLIT pentru România

Scandalos! Artistul român care l-a atacat pe Măruță, live la Pro TV: Aș vrea o aventură cu soția ta, Andra Măruță

Dovada că nu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, l-ar fi denunțat la DIICOT

Oana Zăvoranu, lovitură dură pentru Pepe! Ce spune despre amantlâcul Ralucăi Pastramă: „Bine i-a făcut!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies