Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină! Are o şcoală de actorie pentru copii!

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Actriţa care a divorţat acum o lună are o afacere pe cont propriu, o şcoală de actorie pentru copii numită „MiniArtShow by Ioana Ginghină”.

“Coordonați de actrița Ioana Ginghină,  implementăm proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate. Obiectivul nostru este educația timpurie așa că ne adresăm copiilor mici și foarte mici. Credem că modelele educaționale pe care le implementăm sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor”, se scrie despre proiect.

Citeste si: Dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol! Când era soţia lui Titieni, Adriana nu avea nici un bun pe numele său!

Citeste si: Ioana Ginghină: „Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Adrian Titieni, distrus după ce și-a văzut fosta soție sărutându-l pătimaș pe Alexandru Papadopol: „Putea să se uite la orice femeie, dar nu la..”

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină: "Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative" 

“Principiul de bază folosit  de compania MiniArtShow by Ioana Ginghină este auto-educarea și șansa de a pune imediat în practică și pe cont propriu cele învățate.  Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative și senzoriale pentru ca mesajul să fie ușor de asimilat de copii.”, se mai arată despre proiectul care include o echipă de actori, papușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști.

( citeşte povestea căsniciei uitate a Ioanei Ginghină)

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Profitul total e de aproximativ 200.000 de lei

S-a aflat câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Proiectul se derulează prin intermediul firmei „MINIARTSHOW SRL”, înfiinţată în 2012. Societatea comercială a raportat pierderi totale de aproximativ 45.000 de lei în 2012, 2013 şi 2018.

În schimb, s-a înregistrat un profit total de aproximativ 250.000 de lei în 2014, 2015, 2016 şi 2017. Atefl, un bilanţ al activităţii firmei arată că aceasta i-a adus Ioanei Ginghină un câştig de aproximativ 200.000 de lei de la înfiinţare şi până în 2018.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express, sezonul 4! Primele reacții: „Mă gândeam la fetele noastre și le vedeam acolo cu noi”

Câștigători Asia Express 2021. Vezi cine a câștigat Asia Express, sezonul 4

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ali refuza propunerea dr. Muhsin de a lucra sub comanda sa

Ei vor avea parte de tot ce își doresc! Astrele anunță pași importanți în viețile nativilor

Descoperire uriașă despre Pfizer! Toți cei vaccinați trebuie să afle ce efect are

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu în lumea modei! S-a stins din viață la doar 41 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies