Ce a făcut Ana Morodan pentru Oase, după ce a dat cu mașina peste el? Imaginea care nu s-a văzut până acum

Ana Morodan l-a lovit la picior pe Oase după ce a dat cu mașina peste el în Asia. Acesta a ajuns la spital și i-a fost pus piciorul în ghips.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Oase, partenerul lui CRBL din Asia a trecut prin clipe groaznice, când Ana Morodan a trecut cu maşina peste piciorul lui. Cea supranumită ”Contesa digitală” a regretat amarnic accidentul şi chiar a spus că ar da orice să fie ea în locul lui Oase, care gemea de durere în timp ce toți se strânseseră 

Oase a ajuns la spital în India, unde i-a fost pus piciorul în ghips. Recent, Ana Morodan a postat pe pagina ei de socializare o poză în care apare alături de Oase și care dovedește cât de apropiați erau de fapt.

Citeste si: Incredibil! Ce făcea Teleșpan în Asia pentru Ana Morodan în fiecare dimineață

Citeste si: Ana Morodan, ”contesa digitală”, comparată în Asia cu Pamela Anderson! Ce problemă a avut cu sânii

Citeste si: Ana Morodan, ”contesa digitală”, a fost în Asia cu Teleșpan, iar iubitul ei a așteptat-o acasă

În imagine, Ana Morodan stă cu capul pe Oase și citește dintr-o carte. ”Oase și slujitoarea lui citindu-i Agatha Christie în pauza de filmare”, este mesajul postat de Ana Morodan lângă imaginea care spune totul despre adevărata relație dintre ea și Oase, în Asia.

fara descriere

 

Ana Morodan, despre ce fel de șoferiță e: ”Am 18 incidente rutiere la activ”

Recent, într-o emisiune tv, Ana Morodan a mărturisit că este neatentă în trafic și că accidentul din Asia, în care l-a lovit pe Oase nu este singular. ”Am 18 incidente rutiere la activ, niciunul din vina altui participant la trafic. Am semnat amiabilă, așa ziceam mereu. O singură dată m-am dat cu mașina peste cap, restul au fost tamponări din astea de proastă. Nici nu îmi mai repar mașina, e bușită toată, mai are sens?”, a spus Ana Morodan. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate